4-годишният Били вярва, че е бил принцеса Даяна в предишния си живот

4-годишният Били Снимка: Туитър/ davidcampbell

 4-годишният Били от Австралия вярва, че в предишния си живот е бил принцеса Даяна, пише "Дейли мейл".

За невероятната история разказва бащата на детето - певецът Дейвид Кампбел. Той споделя, че от година и половина синът му твърди, че е бил принцеса в предишен живот. Първоначално мъжът смятал, че детето му се шегува, но след като Били започнал да говори за минали събития от живота на принцесата с изключителна точност, Дейвид започнал да се съмнява.

"Всичко започна когато някой даде картичка с принцеса Даяна на съпругата ми Лиса. Тогава Били я видя и възкликна: "Вижте! Това съм аз, когато бях принцеса"

Няколко месеца по-късно, когато бил на три години, Били все още настоявал, че е Даяна, и говорил за „синовете“, които е имал „като принцеса“.

Семейството остава шокирано, когато синът им описва детайлно кралското имение в Балморал, където Чарлз представя Даяна на кралицата. Детето никога не е посещавало замъка в Шотландия.

По-късно те му показват няколко снимки на замъци и го питат знае ли кой от тях е Балморал. Детето посочва резиденцията безпогрешно.

Момченцето продължавало да твърди, че в миналия си живот е било принцеса. След година родителите му решили да му направят няколко теста, за да проверят дали това е възможно. Те започнали да му задават въпроси, свързани с миналия му живот.

"Имах братя и сестри. Имах брат на име Джон", разказал Били на родителите си, а те се шокирали, след като открили в интернет, че Даяна действително е имала брат, който се е казвал Джон.

Най-шокиращо за родителите било признанието, което направило детето им, след като видяло друга снимка на британската принцеса.

"Това съм аз като принцеса. Един ден чух сирени и вече не бях принцеса", заявил 4-годишният Били, гледайки снимката на принцеса Даяна.

Дейвид и Лиса свързали коментара му с трагичната смърт на Даяна през 1997 година.

Били със сестра си и брат си
Били със сестра си и брат си
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене