На рождения ден на Камила: през какво премина връзката й с принц Чарлз

Камила и принц Чарлз

Херцогинята на Корноул Камила днес навъшрва 72 години, което означава, че познава съпруга си принц Чарлз през половината от живота си.

Двамата сключиха брак през 2005 г., 35 години след първата им среща. Те се запознават през 1970 г. на поло мач в Уиндзор и започват да се срещат.

Така принцът напуска службата си в Кралския флот 8 месеца по-рано, точно когато любовта помежду им разцъфтява. Но прибирайки се у дома, разбира, че Камила е сгодена за друг мъж, пише "Дейли експрес".

По-късно на 29-и юли 1981 г. принц Чарлз се жени за лейди Даяна, чиято сватба бе наблюдавана от 750 милиона души. Така или иначе техният брак приключва с развод през 1996 г., което отново му дава възможност да тръгне след жената, която обича - Камила.

Но кралското семейство не е особено привлечено от идеята, Камила да стане тяхна принцеса.

"Когато Чарлз си е паднал по Камила през, тя не е била подходяща за съпруга на наследника на трона, тъй като е имала мъже и преди него", коментира експертът Ричард Фицуилиямс. "Тя се обвърза с човек, който бе на почти същите години като Чарлз, и те несъмнено бяха добра двойка. Когато принцът научава за годежа й с Андрю Паркър Боулс през 1937 г., докато е във военноморския флот, е съсипан. Двамата имали непостоянна връзка в годините преди това".

Чарлз и Камила не сключват брак до 2005 г., но се счита, че двойката започва любовната си връзка през 1972 г.

Първоначалното привличане и по-късната афера на херцогинята на Корноул, докато още е омъжена за Андрю Боулс, е описана в документален филм през 2018 г. "През 1972 г. е имало леко залитане, но тогава лорд Маунтбатън казва на Чарлз "Страхотно е, че двамата имате закачка, но тя не може да приключи с брак в никакъв случай", разкрива разказвачът във филма.

През следващата година Камила се омъжва за Андрю, но се смята, че по-късно има афера с Чарлз, която е описана от вътрешен човек.

Твърди се, че тя започва да се среща с принца, който още не е бил женен за принцеса Даяна, следвайки прелюбодейното поведение на Андрю.

"Тя беше нещастна като жена, на която й изневеряват. Това беше истинският проблем", заявява интервюираният. "Това я изпрти отново в обятията на Чарлз".

Най-накрая през 2005 г. двамата сключват така дългочакания брак. И въпреки че майката на принц Чарлз - кралица Елизабет Втора, не присъства на церемонията, Камила получава титлата "Нейно кралско височество херцогинята на Корноул". 14 години по-късно двамата все още изглеждат щастливо женени.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене