Малайзийски крал се отказа от престола заради руска миска, разведоха се след 6 месеца

Бивш малайзийски крал и съпругата му - руска красавица, се разделиха само седмици след раждането на техния син. Султан Мохамед V се отказа от трона, заради бившата "Мис Москва" Оксана Воеводина.

50-годишният монарх и неговата 27-годишна любима вече се развеждат, а преди едва 6 месеца сватбата им разтърси високите пластове на обществото в Малайзия, пише The Straits Times.

Разводът е факт от 1 юли. Документът за него е разписан в Сингапур. 

Завършилият във Великобритания султан абдикира от властта в началото на тази година, след като бяха разпространени сексуални снимки от миналото на новата му жена от риалити шоу в нейната родина.

Оксана потвърди, че е родила син на 21 май - първото дете на султана. Бившата миска сподели и няколко фамилни снимки в инстаграм със коментари на руски и английски. На един от кадрите бе заснето крачето на новороденото в ръката на рускинята, а тя написа към него: "21 май 2019 г. - денят, в който животът ми се раздели на "преди" и "след". Тази любов е специална. Чувствата са изцяло нови. Благодаря на Аллах и моя съпруг за сина ни. Сега вече сме трима".

"Беше най-важният и в същото време най-трудният период в живота ми", споделя в социалните мрежи красавицата за бременността си. "Последните три месеца прекарах по болници, на легло. Имах много трудности през бремеността. Подкрепата от близките ми и моята любов, както и вярата в доброто ми помогнаха да премина през това".

Оксана признава, че тя и малайзийският крал имали тайна сватба по мюсюлмански обичаи 5 месеца преди официалната церемония в Москва. Това означва, че тя и султанът този петък щяха да отбележат годишнина от сватбата си.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене