Как ще изглеждат звездите на стари години (Галерия)

Миро, Деси Цонева, Валери Божинов, Сам Смит и Кевин Харт се състариха с мобилно приложение

Как ще изглеждам, като остарея? Това е въпросът, въртящ се в главата на повечето хора, които сутрин се поглеждат и забелязват малките бръчици около очите си. От още по-голямо значение е това за звездите, които трябва да поддържат бляскав имиджа си и в пенсионна възраст.

Затова и много от тях се включиха в инстаграм предизвикателството #oldface (състарено лице от англ. ез. - б.р.). За него чрез специално приложение те състариха свои снимки, виждайки как ще изглеждат с побелели коси и мустаци.

Една от първите български звезди, които се включиха, бе Миро. Към фотото, което пусна той, написа: “Вероятно така ще изглеждам на 120 г.”.

Журналистката Деси Цонева състари своя снимка от сватбата си с воал и булчинска рокля. 

 

Валери Божинов също се включи в предизвикателството. Шеговито под снимката му фенове написаха: “Дядо Валери”. 

 

Половинката на водещата Гала - Стефан Николов, пусна фото в инстаграм заедно с приятелите си Атанас Колев и Константин Трендафилов, известен с псевдонима си Папи Ханс. “Да ви представя Троицата след около 30 г.: пенсиониран и хаплив Прадядо Коледа (с отдавна гръмнали капиляри в лявото око, вероятно от намигане или от обикновен гняв); красиво поостарял доктор Колев - все така магнетичен и търсен; живата легенда на перото и чашката - Папи Буковски, премъдър, преуспял... и препил”, пошегува се в интернет Николов. 

 

Световни звезди също състариха свои снимки заради инстаграм предизвикателството. Сред тях са рапърът Дрейк, певецът Сам Смит и актьорът Кевин Харт. 

Рапърът Дрейк
Рапърът Дрейк
 
 
Сам Смит също се включи в инстаграм предизвикателството.
Сам Смит също се включи в инстаграм предизвикателството.
 
 
Кевин Харт също използва приложението върху своя снимка.
Кевин Харт също използва приложението върху своя снимка.
 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене