ДЕВА: Нови проекти
Алена | 21 Юли 2019 г. | 49 показвания | 0 коментара

РАБОТА На работното място завършете започнатите задачи. Новите проекти не само не ви носят очакваните резултати, но са нежелателни и вредни заради все още ретроградното движение на Меркурий. Оценката, която ще получите от понеделник, е от значение за материалното ви състояние. Ако не го стабилизирате, няма как да реализирате плановете си. В състояние сте да ръководите всичко в живота си, но предпазливо и без агресия. Не допускайте влияние отстрани. Внимавайте с контактите. Не е добре да обсъждате кога да сменяте работата си, ако нямате нужната професионална квалификация.

ЗДРАВЕ Предразположени сте към резки промени в настроението, емоционален срив и болести. Направете всички възможно, за да запазите отличното си здраве, което ви зарежда със сили.

ЛЮБОВ Запознанствата са разочароващи и ще ви наранят. Не допускайте сексуални контакти, ако не сте опознали добре новите си партньори, за да не останете разочаровани.

Хороскоп
Овен
Здраве: ★★★ Любов: ★★
Късмет: ★★ Работа: ★★★★★★
ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

За последните 30 години има 176 случая с температури над 42 градуса, за предишните 90 са само 46 - Доц. Трифонова, как глобалното затопляне ще се отрази на климата у нас? - Понятието “глобално затопляне” е въведено от проф. Брокър от Колумбийския университет през 70-те години на миналия век, но всъщност още в края на XIX век шведският учен

89-годишната баба Жаклин преплува езеро, дълго 4 км, а 103-годишният Джузепе си кара колата, няма и едно нарушение Киара Мария Танара е на 98 години и тези дни си направи подарък – поднови си шофьорската книжка до 100-годишна възраст. “Държа много на свободата си”, аргументира решението си италианката, която мина успешно през медицински преглед,

“Когато опитваш да режисираш поне 100 души наведнъж”, написа Ники Илиев към свое видео във фейсбук, на което се вижда как дава насоки за заснемането на сцена с близо 100 души масовка. Локацията е пловдивски клуб с открита сцена, на която пее Орлин Павлов. Той ще направи голям плаващ концерт в Пловдив на 28 август.

51-годишната певица Селин Дион експериментира с модните си ...
Учени от университета Куинс в Белфаст установиха, че ...
Покойната поп звезда Майкъл Джексън има тайно завещание, ...
Покойната поп звезда Майкъл Джексън има тайно завещание, ...
Невероятната красавица Аби Кланси се зарече да не ражда ...
Американското космическо ведомство реши да окаже чест на ...
Астероидът Рюгу крие все по-малко тайни - нови негови ...
Певицата Майли Сайръс отрече слуховете, че е изневерила на ...
Международна група учени постави под съмнение големите ...
Пребитият служител на "Левски" Цветан Вълчев е получавал ...
Първият съперник на България на европейското първенство по ...
Тя има винаги визия за елегантния и практичен дизайн, който ...
Приходите от експозицията подпомагат участващите артисти от ...
Тв журналистката пак ще прави предаването си “Отблизо” по ...
Само преди дни Яна Маринова завърши снимките на първия си ...
Синът на Анджелина Джоли Мадокс е готов да започне първата ...