ВЕЗНИ: Загуби
Алена | 21 Юли 2019 г. | 47 показвания | 0 коментара

РАБОТА Не пропускайте и използвайте възможността да промените нещо в живота си и да го направите по-добър. Освободете се от песимизма и обзелите ви страхове, че някой ви преследва и ви мами. Не се обвързвайте с обещания за търговска дейност, защото Меркурий е все още ретрограден. От понеделник деловите предложения ще ви донесат загуби. Постарайте се да осъзнаете, че ако сте самоуверени и целеустремени, никой и нищо не може да ви попречи да успявате. Не вземайте прибързани решения и овладейте агресията си, за да не си навредите сами. Не променяйте убежденията си само защото искате да подкрепите някого или кауза.

ЗДРАВЕ Здравето ви е отлично. Единственото предупреждение е да не се ядосвате без причина. Не си създавайте нервно напрежение. Пийте витамини.

ЛЮБОВ Семейните двойки дори и с дълги години брачно съжителство, са в период на изпитание на отношенията. Възможно е, ако са били неподходящи, да се стигне до раздяла.

Хороскоп
Овен
Здраве: ★★★ Любов: ★★
Късмет: ★★ Работа: ★★★★★★
ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

За последните 30 години има 176 случая с температури над 42 градуса, за предишните 90 са само 46 - Доц. Трифонова, как глобалното затопляне ще се отрази на климата у нас? - Понятието “глобално затопляне” е въведено от проф. Брокър от Колумбийския университет през 70-те години на миналия век, но всъщност още в края на XIX век шведският учен

89-годишната баба Жаклин преплува езеро, дълго 4 км, а 103-годишният Джузепе си кара колата, няма и едно нарушение Киара Мария Танара е на 98 години и тези дни си направи подарък – поднови си шофьорската книжка до 100-годишна възраст. “Държа много на свободата си”, аргументира решението си италианката, която мина успешно през медицински преглед,

“Когато опитваш да режисираш поне 100 души наведнъж”, написа Ники Илиев към свое видео във фейсбук, на което се вижда как дава насоки за заснемането на сцена с близо 100 души масовка. Локацията е пловдивски клуб с открита сцена, на която пее Орлин Павлов. Той ще направи голям плаващ концерт в Пловдив на 28 август.

51-годишната певица Селин Дион експериментира с модните си ...
Учени от университета Куинс в Белфаст установиха, че ...
Покойната поп звезда Майкъл Джексън има тайно завещание, ...
Покойната поп звезда Майкъл Джексън има тайно завещание, ...
Невероятната красавица Аби Кланси се зарече да не ражда ...
Американското космическо ведомство реши да окаже чест на ...
Астероидът Рюгу крие все по-малко тайни - нови негови ...
Певицата Майли Сайръс отрече слуховете, че е изневерила на ...
Международна група учени постави под съмнение големите ...
Пребитият служител на "Левски" Цветан Вълчев е получавал ...
Първият съперник на България на европейското първенство по ...
Тя има винаги визия за елегантния и практичен дизайн, който ...
Приходите от експозицията подпомагат участващите артисти от ...
Тв журналистката пак ще прави предаването си “Отблизо” по ...
Само преди дни Яна Маринова завърши снимките на първия си ...
Синът на Анджелина Джоли Мадокс е готов да започне първата ...