РИБИ: Ласкателства
Алена | 21 Юли 2019 г. | 33 показвания | 0 коментара

РАБОТА Очаквайте запознанство с впечатляващи ви хора. Не забравяйте, че съдбата ви дава шанс за успешни начинания, но Меркурий ги блокира, защото все още е в своето ретроградно движение. Пазете се от самохвалство и не се поддавайте на ласкателства, които целят да измъкнат информация за плановете ви. От понеделник бъдете дейни. Постарайте се да работите упорито, защото се очертават добри приходи, които не са ви излишни. Не влизайте в спор със своите колеги. Не е желателно да пътувате, защото ще изостанете със служебните си задачи и ще станете причина за разправии на работното място.

ЗДРАВЕ Обърнете внимание на здравето си. Напрежението и алкохолът ви вредят, а посягате към чашката не защото ви е нужно, а защото сте притеснени, но си вредите сами.

ЛЮБОВ Постарайте се да не наранявате любимите си хора с нежеланието си да бъдете вечерта с тях. Мъжете ще се радват на среща с подходящата половинка, ако все още не са семейни.

Хороскоп
Овен
Здраве: ★★★★★ Любов: ★★★★★★
Късмет: ★★ Работа: ★★★★★
ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Директорът Калин Сърменов до дни открива трета сцена на трупата Продължаваме да ви представяме репертоара на столичните театри за новия сезон 2019/2020. Днес ще научим бъдещите премиери на Сатиричния театър. С голямо въображение и стратегически риск Сатиричният театър проектира афиша си за предстоящия сезон. Трупата е препълнена с новости.

1. Колко продължителна е била най-дългата ви връзка? а) От 2 седмици до 6 месеца. б) От 7 месеца до 2 години. в) Повече от 3 години. 2. Как се държите с човека, когото харесвате? а) Старая се да го избягвам, за да не ми проличи, че го харесвам, като същевременно търся някаква следа, която да ми подскаже, че и той/тя има интерес към мен.

Нова книга учи на техники срещу тревожността и депресията Последното нещо, което трябва да направите след ситуация на силен стрес, е да се опитвате да разпуснете. Дори и тялото ви вече да не е подложено на напрежение, съзнанието продължава да изживява стресиращия инцидент отново и отново. Всяко повторение ви товари с ново напрежение и накрая се

Фаворитите а Купата на България изтеглиха леки съперници за ...
Франк Лампард е най-умният футболист, играл във Висшата ...
Изкуствените примамки дават най-добър резултат през този ...
Учени във Флорида за пръв път успяха да предизвикат ...
Скандалният английски боксьор Амир Хан очаква трето дете от ...
51-годишната певица Селин Дион експериментира с модните си ...
Учени от университета Куинс в Белфаст установиха, че ...
Покойната поп звезда Майкъл Джексън има тайно завещание, ...
Покойната поп звезда Майкъл Джексън има тайно завещание, ...
Невероятната красавица Аби Кланси се зарече да не ражда ...
Американското космическо ведомство реши да окаже чест на ...
Астероидът Рюгу крие все по-малко тайни - нови негови ...
Певицата Майли Сайръс отрече слуховете, че е изневерила на ...
Международна група учени постави под съмнение големите ...
Пребитият служител на "Левски" Цветан Вълчев е получавал ...
Първият съперник на България на европейското първенство по ...