Малайзийският крал дни след развода с руската миска: Новороденият ни син може да не е от мен

Мохамед V СНИМКА: Ройтерс

Малайзийският бивш крал Мохамед V, който се раздели с руската си съпруга седмици след появата на техния първороден син, твърди, че може да не е той бащата на детето.

Султанът се отказа от престола през януари, след като се ожени за бившата "Мис Москва" Рихана Оксана Воеводина, а двамата се разведоха по-рано този месец, предаде The Sun.

50-годишният монарх сега поставя под съмнение дали е истинският баща на новороденото.

"Все още няма обективни доказателства за биологичния баща на детето", каза пред Straits Times сингапурският адвокат Кох Тиен Хуа, който говори от името на султана.

"От името на Негово Величество, искаме личното му пространство да бъде уважавано", добавя той.

Смята се, че 27-годишната красавица сега се е завърнала в Русия с детето. Говорейки пред малайзийско издание миналата седмица тя коментира, че "Това е акт на провокация. Никога не сме били разведени".

Във видео, споделено в инстаграм, Оксана заявява: "Искам да бъда последният човек в неговия живот и да живея с него до края на живота си".

Копие от бракоразводния документ бе публикуван от New Straits Times. На него е изписана датата 1-ви юли и е отбелязан като копието на съпругата.

Той показва, че разводът се е състоял в Сингапур и е направен чрез казването три пъти на думата "талак" - най-тежката и необратима форма на развод в исляма.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене