НОВОЛУНИЕ В ЛЪВ: кои мечти се сбъдват и как да ги запишем

Предстои осмото за годината Новолуние в знак Лъв, което ще се случи на 1-ви август в 6:12 часа, на 8 градуса в знака.

Грандиозно начало на месец август! Меркурий излиза от ретроградна фаза и заедно с него се случва фантастичното и зареждащо новолуние в знак Лъв, което дарява и сбъдва мечти.

Новолунието е фаза, при която Луната застава редом до Слънцето. Единни, подкрепящи се и по-силни от всякога, двете небесни тела в пълно разбирателство очакват нашите най-силни желания и мечти да бъдат споделени с тях.

Тук, на земята, за нас се отварят нови възможности и трансформираща сила, която кара желанията ни, свързани със сферите, управлявани от знак Лъв, да се сбъднат. Това са темите, свързани с любовта, романтиката, забавленията, удоволствията, децата, талантите, личната изява, театъра, влюбването, значимостта, хазарта и творчеството.

Обръщам внимание, че стационарното положение на Меркурий сега ще изиска повече от всякога силно материализиране на мислите и желанията ни. Фиксирайте се върху определени желания и ги преживейте като случващи се, тук и сега.

До 10 броя желания се записват на ръка в първите 8 часа след настъпване на Новолунието. Може да заместите думата „Искам“ с други подобни, които повече усещате като свои. Например: "Желая", "Пожелавам си", "Моля". Не смесвайте в едно искане две желания. Изписването трябва да бъде точно и ясно. Желанията се записват на лист, тетрадка или тефтер и се съхраняват в дома, далеч от чужди погледи. Изписвайте желанията със сърце и любов. Преживейте ги като изпълнени и реализирани в реалния живот.

Ето някои примерни формулировки според американската астроложка Жан Спилър:

Искам да привлека и да изпитам здрава и щастлива романтична връзка.Желая с лекота да общувам с децата си по начин, който създава взаимно разбиране, уважение, любов и взаимопомощ.Желая лесно да започвам всеки ден с чувство за ентусиазъм.Искам с лекота да си избирам творчески проекти, които да ми носят радост.Желая с лекота и активно да давам любов, одобрение, подкрепа на хората, които са важни за мен.Искам взаимоотношенията ми с… да са изпълнени с радост, веселие, игривост и удоволствие.Искам съзнателно да отделям време да се забавлявам от живота.Искам с лекота по-щастлив и здравословен начин да бъда център на внимание.Искам да се освободя от всяка съпротива.Искам с лекота да се освободя от изолиращата ме гордост.

Времето е подходящо да си пожелаете оздравяване на органите, управлявани от знак Лъв. Това са гръбнакът и сърцето. Удачно е да поискате лечение на възпалителни процеси и да си набавите повече енергия чрез борба с изтощението.

Искам тотално излекуване в областта на… (изброяват се заболявания от посочените области).Искам да привлека правилната информация, чрез която да възстановя здравето си в областта на…

При Новолуние нашите биоритми са на най-ниското си ниво. Ден преди Новолунието и ден след него човешките сили и енергия са изчерпани. В тези дни си позволете повече почивка и не се натоварвайте с допълнителни ангажименти.

Енергията на Новолунието ще бъде усетена най-много от родените в първа и втора декада Овни, Лъвове и Стрелци. Те могат с лекота да поискат реализиране на мечти свързани с темите на знак Лъв.

Всички представители на зодиака ще усетят мощната енергия на Новолунието. Независимо от зодията си, бъдете смели, мечтайте, сбъдвайте и бъдете сигурни, че това което е ваше ще дойде и ще остане при вас завинаги.

Успех на всички!

Бъдете здрави!

астролог Венета Матева

Венета Матева използва всички практики на модерната западна астрология, както и тези на нумерологията. Може да се свържете с нея чрез Facebook профила й.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене