Името на принцеса Даяна е замесено в съдебните документи за Джефри Епстайн

Принцеса Даяна СНИМКА: Ройтерс

Името на принцеса Даяна се споменава в съдебните документи, свързани със самоубилия се в затвора Джефри Епстайн. 

Бизнесменът, който почина в килията си, е бил приятел с принц Андрю повече от 10 години. Въпреки че няма данни Даяна лично да се е срещала с него, бивш майстор от кралския двор твърди, че Епстайн се е срещал с "нейната секретарка и децата й", пише "Дейли мейл".

Не е ясно за коя секретарка става дума, нито националността й, както и дали се имат предвид децата на принцеса Даяна принц Уилям и Хари или тези на секретарката й.

Твърдението е направено от човек по поддръжката в къщата на Джефри Епстайн в Палм Бийч на име Хуан Алеси. Обсъждайки знаменитости, които е срещал майсторът, докато работи за Епстайн, той споменава редица имена. 

Тогава изброява хора като "сенатор Мичъл, принц Андрю, принцеса Сара Фъргюсън, "Мис Югославия", "Мис Германия", Алън Дершовиц, секретарката на принцеса Даяна и децата й, г-н Тръмп, г-н Робърт Кенеди-младши, Фредерик Феккай".

Алеси не дава подробности за естеството на срещите и няма предположения, че някой от известните приятели на Епстайн е знаел за незаконната му дейност. Хипотезата, че принцеса Даяна или някой от принцовете Уилям и Хари може да са се срещали с бизнесмена бе отхвърлена от бившия й секретар Патрик Джефсън.

"Доколкото аз знам, принцеса Даяна е посещавала Флорида само веднъж и това е през 1993 година заради "Дисни", обяснява Джефсън. 

"Дейли мейл" се опита да се свърже с двореца Кенсингтън, но говорител на принц Хари отказал коментар.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене