ОВЕН: Убедителност
Алена | 18 Август 2019 г. | 157 показвания | 0 коментара

РАБОТА В началото на седмицата сте убедени в правотата си. Ако сте достатъчно упорити, ще имате успех в начинанията. Не позволявайте на емоцията да блокира работата и отношенията с ваши колеги, които са добронамерени към вас. На работното си място се справяте отлично. От понеделник ви радва бързият и отличен резултат, който ви донесоха идеите и начинанията от предишните дни. Продължавайте да работите активно, за да завършите започнатите задачи преди края на седмицата. Разчитайте на интуицията си. Деловите разговори и срещи са успешни и реализирате отлична печалба. Бъдете умерени.

ЗДРАВЕ Радвате се на отлично здраве, ако не прекалите с работата и се предпазвате от простуди. Избегнете породените от вас причини за депресивни състояния.

ЛЮБОВ Възможно е, ако не сте семейни, да срещнете своята половинка и да изживеете романтични мигове. Семейните проблеми се задълбочават, ако не поговорите с близките си.

Хороскоп
Овен
Здраве: ★★★★★ Любов: ★★★★
Късмет: ★★★★★★ Работа: ★★
ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Английската прокуратура съобщи, че е успяла да открие в Плевен компютърен специалист, който е участвал в интернет измами за 41,6 млн. лири. 37-годишният Светослав Дончев е правил скриптове за сайтове, които да наподобяват истинските на 53 компании, базирани във Великобритания. Целта била да се изпращат фалшиви имейли на клиентите им

Отказалият се официално от кариерата си на футболист през миналата седмица Димитър Бербатов може да се върне в клуба, в който постигна най-големи успехи - “Манчестър Юнайтед”. Според информация на вестник “Манчестър Ивнинг Нюз” вече бившият български нападател на “червените дяволи” е сред вариантите за поста спортен директор на “Олд Трафорд”.

Родните хотелиери вече могат да свалят специален формуляр от сайта на министерството на туризма, за да си получат обезщетенията В момента в България почиват 2500 туристи, докарани от фалиралия днес британски туроператор „Томас Кук“. Всички те ще бъдат превозени до дни, когато почивките им свършват, и за това е създадена специална организация от

"Хуауей" откри официално своя Център за обучение на 5G ...
РАБОТА В началото на седмицата и поредицата от почивни дни ...
РАБОТА От първия ден на седмицата и заради поредицата ...
РАБОТА В началото на седмицата за пореден, но не и за ...
РАБОТА Въпреки поредицата от почивни дни началото на ...
РАБОТА Въпреки че началото на седмицата отново е белязано ...
РАБОТА В петък и поредицата от почивни дни внимавайте ...
РАБОТА Не е във ваша полза да предприемате промени на ...
РАБОТА През първите дни на седмицата заради поредицата ...
РАБОТА Първите дни на седмицата въпреки поредицата почивни ...
РАБОТА В петък и поредицата почивни дни се налага да се ...
РАБОТА В началото на седмицата и заради поредицата почивни ...
Неговият инстаграм е затрупан с постове от екзотични ...
Държавата остави Маргарита Хранова без пожизнена парична ...
При голям интерес в обновената зала на Художествената ...
Производителят на хендсфри устройства Пин (Pinn) внесе иск ...