Гонзо става шеф в "Локо" (Пд)

Георги Иванов-Гонзо се връща на "Лаута"

Целта ни е да се класираме в първата шестица, обяви собственикът Христо Крушарски

Георги Иванов-Гонзо е новият спортно-технически директор на "Локомотив" (Пловдив). Това стана ясно само ден след отпадането на "смърфовете" от "Страсбург" в турнира Лига Европа. 43-годишният бивш голмайстор на "Левски" изгледа наживо от трибуните във Франция загубата на българския тим с 0:1. След това той и собственикът Христо Крушарски официално са си стиснали ръцете.

До момента "Локомотив" нямаше човек на този пост. Гонзо е юноша на "черно-белите" и като играч прекарва там цели 11 години. Първият си професионален договор подписва през 1993 година и до 1997-ма изиграва 64 мача с 16 гола за "Локо". През октомври 2012 г. Иванов е представен на пресконференция в родния си отбор като новия старши-треньор. След по-малко от 24 часа той напуска изненадващо заради финансови разминавания с тогавашния клубен благодетел Веселин Марешки.

В "Локомотив" приеха спокойно отпадането от френския "Страсбург" и обявиха целта си през настоящия сезон в първа лига.

"Има още доста какво да учим. Момчетата се бориха мъжки, но ни липсва опит. Това е футболът. Продължаваме напред и дано постигнем по-добри резултати. Виждате, че след всеки следващ мач, момчетата стават все по-добри. Крайно време е България да види нещо хубаво. Семейства празнуват, няма агресия, всички пеят. Трябва да се поучим от това, което видяхме на стадиона", коментира босът Христо Крушарски.

"Борбата продължава. Ние няма да оставим нещата така. Целим се в първата шестица, а за по-нагоре, ще видим. Дано продължим в същия дух и догодина пак да сме тук", пожела си собственикът на "Локомотив".

В понеделник тимът приема "Дунав" на стадиона в парк "Лаута", като това ще бъде официалният дебют на Гонзо като директор.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Наталия Кобилкина: Жените се държат като мъже, но така трудно ги печелят
Любовната съвместимост на Телеца с останалите зодии
Изкуственият интелект генерира модели от модната индустрия
Последните думи на известни хора
Как да предпазим децата от капаните на Facebook?

Напишете дума/думи за търсене