Гуардиола скочи на ВАР

Тази система трябвата да се подобри, решенията не са ясни

Мениджърът на "Манчестър Сити" Хосеп Гуардиола не е доволен от системата за видеоповторения. Гол на неговия тим бе отменен в добавеното време и дербито с "Тотнъм" завърши 2:2. Намесата на асистент съдиите бе заради това, че топката докосва ръката на Аймерик Лапорт.

"Трябва да подобрят тази система. В момента съдийските решения по време на мач не са съвсем ясни. Как така в мача с "Челси" това на Кристенсен не бе игра с ръка, а днес на Лапорт бе игра с ръка? Тези неща трябва да се изяснят. Защо на Фернандо Йоренте нямаше отсъдена игра с ръка в 1/4-финала в ШЛ миналия сезон, а сега е отсъдена? В един случай това е нарушение, а в друг - не. Подобно нещо видяхме и миналата седмица срещу "Уулвърхамптън", също и срещу "Челси" в сряда. Освен това вратарят Адриан не бе на голлинията при изпълнението на дузпите", избухна Гуардиола. Испанецът се оплака и за неотсъдена дузпа преди почивката, когато Ерик Ламела задържа с ръце Родри в наказателното поле.

Реферът Майкъл Оливър отменя гол на Габриел Жезус след намеса на ВАР
Реферът Майкъл Оливър отменя гол на Габриел Жезус след намеса на ВАР

"Това е дузпа. Родри бе повален, но в този момент ВАР явно пиеше кафе. Тези положения трябва да се гледат внимателно. Но видяхме как бе свирен мачът. Попитайте ВАР, попитайте големите боосве в Лондон защо се случват подобни неща? Помните какво се случи в Шампионската лига в последната минута при гола на Стърлинг. Днес бе същото. Тежко е, защото играхме добре и вкарахме хубав гол в края. Те ни отбелязаха с първото си минаване на центъра, а след това и от статично положение. "Тотнъм" е вторият най-добър отбор в Европа, но ние показахме страхотна игра. Това бе един от най-силните ни мачове, откакто аз съм тук", допълни испанецът.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката
Извратената истина за това защо жените казват „да“ на секса, когато имат предвид „не“

Напишете дума/думи за търсене