"Реал" се отказва от Неймар

"Реал" (Мадрид) се отказва от мисията по привличането на Неймар. В това са сигурни каталунските медии, които вярват в завръщането на бразилеца в "Барселона". Нападателят не е желан от останалите звезди в кралския клуб, а ключово за провала на сделката е и оставането на Гарет Бейл на "Бернабеу". Уелсецът отказва да си тръгне въпреки желанието на клуба да го продаде. От "Реал" са преценили, че не могат да плащат огромните заплати на двете звезди. Според изданието Sport президентът Флорентино Перес се е допитал до повечето играчи на "белите" и мнозинството не са били въодушевени от идеята да бъдат съотборници с бразилеца.

Така Неймар се приближава до мечтано завръщане в "Барса". От ПСЖ искат за него двама от играчите на каталунците плюс доплащане. Това са Усман Дембеле и Нелсон Самедо, а допълнително исканата сума е около 70 млн. евро. В отсъствието на Неймар ПСЖ допусна сензационна загуба във френското първенство - 1:2 в гостуването на "Рен". След мача треньорът на парижани Томас Тухел обяви, че клубът няма да пусне Неймар да си тръгне, без да вземе качествен негов заместник. Бразилецът отново не бе в групата за мача, тъй като е изостанал в подготовката.

"Не можем да загубим Неймар, без да го заменим - заяви Тухел. - Това е футболист, който може да се надиграва един на един, това понякога е необходимо. Ако се случи да се разделим с Неймар, ще трябва да го заменим с някого, който е добър в този аспект. Той не игра в мача с "Рен", защото все още не е тренирал с другите футболисти и рискът от контузия е твърде голям."

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката
Извратената истина за това защо жените казват „да“ на секса, когато имат предвид „не“

Напишете дума/думи за търсене