Димо Алексиев с главна роля в клипа към новия дует на Миро и Койна Русева

В клипа към новата песен Димо Алексиев си партнира с Койна Русева и Красена Ангелова.

“Ти защо си тук”

излиза на

28 септември

в 11,11 часа

“Ти защо си тук? Не знам. Аз нали съм друг. Да, знам!” С тези думи започват своята нова дуетна песен Миро и Койна Русева. Тя носи името “Ти защо си тук”, а премиерата ѝ е на 28 септемри от 11,11 часа в ефира на “БГ радио”. Койна Русева репетира песента в Бургас, където има театрални участия, а след почивка в Гърция Миро репетира в София. Двамата ще записват новото парче на 11 септември, а клипът ще се снима на 15 септември в столицата.

Той ще е продължение на песента им “На високо”, а изненадата в него е Димо Алексиев. Той влиза в главната роля. Също както в “Гълъбо” Алексиев ще си партнира с Красена Ангелова. Ролята му е на творец, в чиято глава живеят две жени. Едната е цветна, а другата черно-бяла. “Винаги в един мъж живеят две жени”, казва продуцентът на песента Игор Марковски. Снимачната площадка е стара къща, в която има метално легло, три стола, една маса и една свещ. Във видеото ще има много детайли, които ще играят ролята на препратки и метафори също както в “На високо”, която бързо се изкачи на върха в класациите на “БГ радио” и ютюб.

Музиката и текстът новия дует са на Димитър Вълчев, който е познат като пеещия адвокат. “Той се занимава с наказателни дела, убийци и кръвожадни типове, той ги защитава и в същото време е известен сред обществото като поет с китара”, разказва Игор Марковски. По аранжимента работи Момчил Колев (от дуета Дони и Момчил).

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене