Венци Христов жули белот на плажа

Венци Христов никога не губи на белот

На плажен живот го е ударил цяло лято бившият български национал по футбол Венцислав Христов. 30-годишният голмайстор в момента е без отбор и затова прекарва цялото си време край морето.

Христов се оказа страхотен майстор в белота, видя лично репортер на "България Днес". Футболистът цака яко всички в популярната игра на карти и обира бройките. Затова малцина се престрашават да се изправят срещу него и ортака му.

Нападателят, който до немного отдавна носеше екипа на "Левски", разпуска на един от най-вървежните плажове в Слънчев бряг. Мястото е особено популярно сред силиконовите плеймейтки, които пъчат гърди измежду изкуствените палми. Венци Христов обаче е железен и не обръща внимание на напомпаните хубавици. Той е обвързан от години, а със жена си Нели имат две деца - момченце и момиченце.

Докато размазва противниците на карти под палмовата сянка, екснационалът опъва ароматно наргиле и прави облак от дим около себе си. Прави впечатление, че не близва алкохол по време на почивката си. Все пак липсата на тренировки си оказва влияние и той е отпуснал леко коремче. Когато диджеят на плажа усилва музиката и се появяват полуголи кръшни танцьорки, нервите на Христов не издържат. Той временно прекъсва играта и извърта главата си наобратно, за да изплакне окото. Христов е в компанията само на мъже, които разгорещено обсъждат палавите плажни танци на момичетата. Минута по-късно белотът продължава.

Футболистът извърта глава, за да се наслади на дупето на танцьорката
Футболистът извърта глава, за да се наслади на дупето на танцьорката

Местните бармани признават, че Венци идва на този плаж още от самото начало на сезона през юни. Освен него и други родни футболисти са забелязвани на Слънчака. За последно Христов игра в "Арда" (Кърджали) през пролетта, като помогна на тима да запише историческо първо класиране за елита. Очакваше се той да остане в Кърджали, след като за 23 мача наниза 12 гола във Втора лига. Нападателят така и не се разбра за новия си договор и напусна. Имаше преговори да подсили "Ботев" (Пд), но това така и не се случи. Сега е свободен агент и си търси клуб, иначе е оценяван на 400 хиляди евро според мениджърската агенция "Трансфермаркт".

Христов бе един от най-обещаващите голаджии у нас преди години, като ЦСКА и "Левски" се биеха за подписа му. Той отбеляза победния гол за националния отбор на България срещу Азербайджан в Баку в квалификация през 2014 година. Записа 8 срещи за "лъвовете". Носител е на Купата на България с "Берое". През есента на 2015 година игра в албанския клуб "Шкендербеу", който впоследствие вдига титлата. После изкара само 1 година в "Левски" като за 21 мача наниза 8 гола.

Бившият национал е цяло лято по морето
Бившият национал е цяло лято по морето

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене