Актьор, снимал с Том Круз, се разхожда по “Витошка”

Патрик Хюсингер заедно със Стана Катич в България за снимките на първия сезон на сериала

“Какво става, София, България?”, шеговито пита в инстаграм холивудският актьор Патрик Хюсингер, докато обядва в столично заведение миналата седмица. Той е в страната ни заради снимките на третия сезон на сериала “Забравена”, в който има главна роля и си партнира със Стана Катич, позната от малкия екран като детектив Кейт Бекет.

Хюсингер има десетки филми зад гърба си, но най-известен е с участието си в “Джак Ричър: Не се връщай”, където се опитва да убие Том Круз.

Актьорът публикува няколко сторита в инстаграм профила си миналите дни. На едно от тях пие кафе пред НДК заедно с приятелката си Наталия Толедо. Отбеляза и локацията си - ул. “Витоша”.

Хюсингер прекарва много време в тренировки. Той качи и селфи от фитнеса. “Влизам във форма за сезон 3”, написа към него актьорът.

Хюсингер има силна връзка със страната ни. Сестра му е омъжена за варненец. “Той живееше тук до трийсетте си години. Тогава се премести във Флорида, откъдето съм аз”, разказа пред “24 часа” актьорът, когато беше в страната за снимките на втория сезон на “Забравена”. Освен това статистът, изпълнявал каскадите на Хюсингер за филма с Том Круз, също е българин.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене