Вижте най-красите транссексуални модели в света (Снимки)

СНИМКА: Pixabay

На някои все още им е трудно да разберат, че около нас живеят хора, които просто не се чувстват уютно в телата си и затова прибягват към операции и терапии за смяна на пола.

Каналът "Extraordinary people" във vbox7 показва историите на някои трансджендър модели, които не просто са осъществили мечтата си и са сменили пола си, но и работят мечтаната професия - модел, предава "Дарик Нюз".

Инес Рау

Тя е първият транссексуален модел, позирал за корица на Playboy. Това се случи през 2017 г. Родом от Франция, Инес не съжалява за своя избор. Чувства се щастлива, пълноценна и е щастлива, че живее в толерантна среда.

Кейтлин Дженър

Може би една от най-популярните транссексуални жени, появявали се на корица на списание от ранга на Vanity Fair. Въпреки смяната на пола, Кейтлин заявява, че няма влечение към мъжкия пол.

Валентина Сампайо

През 2017 г. списание Vogue я слага на корица, а светът е шокиран, като разбира, че тя всъщност е транссексуална. Но предвид начина, по който изглежда, именно корица на списание е мястото, на което заслужава да грее. Тя стана първият трансджендър модел, подписал с Victoria's Secret.

Лавърн Кокс

Тя участва дори в Orange is the New Black, като това ѝ носи първата номинация за награда Еми на транссексуален човек. Интересна подробност е, че тя има брат близнак, който изиграва персонажа на Лавърн преди смяната на пола.

Хънтър Шейфър

20-годишната Хънтър е от Северн Каролина, но първите модни стъпки са в Ню Йорк. Снима се за топ премиум брандове. Изиграва ролята на Джулс в хитовия сериал "Еуфория".

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Хвърлиха предмет по Ники Минаж по време на концерт (Видео)
Чао на бръчките около очите
10 знака от Вселената, че най-накрая сте влюбени в сродната си душа
Селфи дисморфия – модерната болест на социалните мрежи

Напишете дума/думи за търсене