Приходите на "Викторияс сикрет" продължават да спадат
24 часа онлайн | 22 Август 2019 г. | 197 показвания | 0 коментара

Приходите на L Brand са се свили през последното тримесечие, след като продажбите на дъщерната ѝ "Викторияс сикрет" са записали допълнителен спад, пише Wall Street Journal.

Базираната в САЩ компания за търговия на дребно отчете 2,9 млрд. долара нетни приходи от продажби за второто тримесечие, в сравнение с 2,98 млрд. година по-рано. Анализатори, анкетирани от FactSet, прогнозираха, че сумата ще достигне 2,95 млрд. долара, информира "Инвестор".

Сравнимите продажби, които включват дигиталните продажби и тези в магазините, отворени най-малко от година, са се свили с 1 на сто на годишна база.

Приходите на Victoria’s Secret са се понижили със 7% до 1,61 млрд. долара спрямо година по-рано, но са под очакваните от анализаторите 1,67 млрд. долара.

"Викторияс сикрет" отчете четвърто поредно тримесечие спад на приходите на годишна база, докато компанията се бори с нарастващата конкуренция и променящите се желания на потребителите.

Като цяло L Brands, която притежава и Bath & Body Works, е реализирала 37,6 млн. долара печалба, или 14 цента на акция, спрямо 99 млн. долара, или 36 цента на акция, година по-рано.

Компанията отчете коригирана печалба от 24 цента на акция. Анализаторите, анкетирани от FactSet, прогнозираха 20 цента на акция.

Приходите на звеното Bath & Body Works са се увеличили с 10 на сто през отчетния период до 1,06 млрд. долара спрямо същото тримесечие на миналата година.

По време на следборсовата търговия книжата на L Brands загубиха 0,4% от стойността си. Компанията увери, че прогнозата ѝ за коригираната печалба за годината е между 2,30 и 2,60 долара на акция.

Хороскоп
Овен
Здраве: ★★★★★★ Любов: ★★★★
Късмет: ★★★★ Работа: ★★
ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Една от най-масовите грешки, които правим, е да се грижим за кожата си по един и същи начин целогодишно. Кожата е най-големият ни орган, но грижите за него рядко са пропорционални на площта му. Навикът ни държи в рутинен модел на къпане и миене, старателно обираме и последните милилитри крем на промоция от лятото

Белгийският крал Албер Втори, който се оттегли от престола през 2013 г. в полза на сина си Филип, призна най-накрая, че има незаконна дъщеря. Албер II бе принуден по съдебен път да се подложи на изследвания на ДНК и да оповести данните. Процедурата бе заведена по искане на Делфин Боел, която твърди, че е дъщеря на краля от негова извънбрачна

Кой е самоубилият се на влизане в ДАНС Емил Крумов и има ли нещо общо с “похитителя Емил Стойнев Крумов” от строго секретна справка на Второ главно управление на МВР с регистрационен № 30350 от 3.11. 1983 г.? Документът в единствен екземпляр, подписан от някогашния началник на антитерористичния отдел в контраразузнаването подп

"Hе желаем да извръщаме глави от случващото се в държавата, ...
Треньорът на "Левски" Петър Хубчев лавира по въпроса ще има ...
Известният актьор Юлиан Вергов ще е първият гост на в ...
Коби Брайънт е синоним на баскетбола. Неговите постижения ...
Мастните клетки, разположени дълбоко под кожата на човека, ...
Учени отгледаха органоиди, състоящи се от клетки на отровни ...
Бременната манекенка Лорин Гудман очаква дете от известен ...
Тяло на морска същество, което по форма и цвят наподобява ...
Половинката на Жерар Пике - Шакира, се поти неспирно в ...
Поп звездата Ариана Гранде показа един от ...
Ето най-важните цифри в кариерата на баскетболната легенда ...
Чанинг Тейтъм и Джеси показаха любовта си по най-добрия ...
Ако през зимата не вали сняг, през лятото реколтата ще е ...
Тийн сензацията Били Айлиш доминира на 62-рата церемония за ...
Галина Курдова, по-известна като Галя от "Каризма", се ...
Новата българска седмична продукция тръгва на 28 февруари ...