Актьор от "Кръстникът": Аз отнех девствеността на Мерилин Монро

Мерилин Монро

Актьорът от "Кръстникът" Джани Русо твърди, че е отнел девствеността на Мерилин Монро, когато е бил на 15 години, а тя на 33. Той споделя, че ако това се случи в наши дни – секс символът ще бъде зад решетките.

Русо разказва пред "The Sun": "Тя ме научи на всичко, което знам. Мислех, че съм най-големият късметлия, но ако това се беше случило днес - тя щеше да е зад решетките, а родителите ми щяха да се опитат да вземат пари от нея".

"Дали бях разстроен? Не! Правих секс с най-горещата филмова звезда в Америка", допълни той.

75-годишният Русо споделя, че се е запознал с емблематичната актриса, докато е работил във фризьорски салон. След няколко посещения на Монро, тя го кани в хотелската й стая в хотел Waldorf Astoria на Парк Авеню.

"Стаята беше претрупана с дрехи, хвърлени навсякъде. По едно време тя се появи, завита само с една бяла кърпа и носеше чаша шампанско. Захвърли кърпата и ми каза да се присъединя към нея във ваната. Сърцето ми пулсираше - изглеждах като идиот".

Той добавя, че двамата прекарват целия уикенд в хотела. 

Русо продължава аферата си с Монро, но я пази дълги години в тайна. Той признава за отношенията им пред друг любовник на Мерилин - легендарния Марлон Брандо, но Брандо го моли да го докаже. Тогава Русо, който има 11 деца от 10 различни жени, споделя за белег на дясното бедро на Монро.

Джани и Мерилин имат близки отношения до смъртта на секс символа през 1962 г.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?
Неочаквано 93-годишният Клинт Истууд се появи на публично събитие (Видео, снимки)
5 храни, които повдигат настроението, според науката

Напишете дума/думи за търсене