Анджелина Джоли на сбогуване с Мадокс в Южна Корея: Опитвам се да не плача (Видео)

СНИМКА: Инстаграм/xx_efu

Синът на Анджелина Джоли Мадокс е готов да започне първата си година в университет.

Кадри на тийнейджъра, който ще посещава университета Йонсей в Южна Корея, за да изучава биохимия, и неговата световноизвестна майка се появиха в социалните мрежи.

На въпрос колко дълго дали тя планира да остане в Южна Корея, Джоли отговори: „Тръгвам си днес“.

"Опитвам се да не плача", добави 44-годишната актриса и посочи леко смутения тийнейджър.

Тя обаче няма да бъде единствената, която ще тъжи, защото Мадокс е страшно близък с всичките си братя и сестри - Пакс, Захара, Шайло, Вивиан и Нокс. Всички те се надяват, че ще имат възможността да го посетят във висшето учебно заведение.

През 2017 г. Анджелина за първи път говори публично за бъдещето на сина си. След като едва на 15-годишна възраст той стана изпълнителен продуцент на филма "Първо убиха баща ми: Една дъщеря на Камбоджа си спомня", актрисата беше попитана в интервю дали е на мнение, че той ще работи в Холивуд. Тогава тя заяви, че предвид усърдната му работа по продукцията, най-вероятно ще бъде точно така. Но днес той опроверга думите ѝ, тръгвайки по собствен път, далеч от големите киностудиа.

През 2001 г. Джоли и Пит осиновиха родения в Камбоджа Мадокс. Когато го взеха със себе си в Америка, той бе едва на 7 месеца и макар животът му досега да е преминал основно в САЩ, той няколко пъти е посещавал родината си.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Бон Джоуви отбелязва 40 г. на сцената с документален филм и нов албум (Видео)
Мъж откри китара на „Бийтълс” на тавана на възрастните си родители
Анатомия на женския оргазъм
Фабинг - новата дигитална зависимост

Напишете дума/думи за търсене