Селин Дион в авангардни чупки през "рибешкото око" (Снимки)

Селин Дион Снимка: Ройтерс

51-годишната певица Селин Дион експериментира с модните си избори, за да разчупи стереотипите. Това често я прави тема номер едно в светските хроники.

Изпълнителката гостува с две специални корици за заветния септемврийски брой на списание CR Fashion Book, в който ще има поредица от цифрово „изкривени” изображения. Те са заснети в Париж от Валентин Херфрай, пише списанието за мода People.

„Искрено обичам фотосесиите, обичам всичко около изкуството и заснемането на фотошутинги“, казва Дион пред изданието. „Беше ми интересно да видя себе си през ефекта „рибешко око”, където главата е по-голяма от тялото или тялото е по-голямо от главата. Единият крак е с размер дванадесет, а другият е с размер четири. Много е артистично”, вълнува се Селин.

„Преди пет години никога не бих оставила (фотограф) толкова близо до капачката (на коляното) ми”, споделя тя за собствената си промяна и готовност да го направи сега. И признава, че на никого, освен на съпруга й, не е било позволено да я гледа „по този начин”.

Тя използва модата като форма на изразяване и казва, че търси дрехи, които я карат да се „чувства секси, достъпна, свирепа, остра, бляскава, забавна“: „Луда съм по дрехите. Помагат ми да изразя себе си, сякаш заемам герои, които да ми помагат да се представя. Те са като песните. Аз не правя балади през цялото време, имам и бързи, ритмични песни и не искам да нося рокли на сцената постоянно. Понякога искам да бъда малко по-остра“.

Докато се занимава с мода, не спира и с музикалните си ангажименти, не е изключено някой ден да основе своя модна империя.

„Най-доброто тепърва предстои за мен, така че в момента не бих казала„ не“, казва тя: „Има толкова много проекти, толкова много хора идват при мен, което е много вълнуващо“.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Искате да превърнете жабата в принц? Или страдате ли от комплекса за спасител във връзката?
Всичко за алкалната вода и нейните ефекти
9 странни дейности, които ще засилят вашето сексуално желание
Биофилия – има ли почва у нас?
Акнето – митове и легенди. Споделено от дерматолог

Напишете дума/думи за търсене