Тази седмица е най-добра за Везни и Водолей. Какво се задава за всяка от зодиите?

ОВЕН: Предстои ви динамична и разнообразна седмица. Втора поредна седмица изисква от вас търпение и съобразяване с околните в понеделник. В този ден избягвайте важни срещи и разговори. Ще изпитвате повече затруднения отколкото лекота и полза. Следващите три дни ще ви предоставят нови възможности, идеи и чувство за лично удовлетворение. Тези дни са подходящи за представяне на идеи, търсене на съмишленици и приятелски срещи. Пред родените във втора декада стоят нови възможности, които не трябва да пропускат. Петъкът е подходящ за творчество и създаване на креативни идеи.

ТЕЛЕЦ: Прекрасен старт на новата седмица. Понеделникът ще ви донесе добри новини, мотивация за работа и перфектни организаторски способности. Вторник, сряда и четвъртък запазете новите идеи за себе си и не ги споделяйте с колеги и партньори. В тези дни избягвайте важни срещи и разговори, от които целите професионални резултати. Дните са подходящи за срещи с приятели, запознанства и приемане на чуждата гледна точка. Родените във втора декада ще се радват на прилив на енергия и лично удовлетворение. Представителите на трета декада могат да очакват добри новини и любовни преживявания.

БЛИЗНАЦИ: До петък седмицата ще ви предложи нови възможности, късмет, лекота и спокойствие. Вторник, сряда и четвъртък ще имате шанса да се запознаете с нови хора, които в бъдеще ще ви бъдат полезни и необходими. В тези дни действайте уверено и сигурни в себе си. Понеделникът е подходящ да обмислите и анализирате ситуациите, в които се намирате. В тези дни е възможно да получите информация, която да даде отговор на казуси и важни въпроси. Не си позволявайте да оставате важни дела за петък, денят не е подходящ за активни действия и осъществяване на планове.

РАК: Тази седмица няма да ви донесе разочарования и изненади, ако се съобразите с енергията на първия ден от седмицата. Понеделник ще се чувствате разсеяни и трудно ще се справяте със задълженията си. В това време заложете на организация и подреждане на задачите си. Всички останали дни от седмицата ще ви носят повече увереност, късмет и успех. Родените в първа и втора декада ще се радват на раздвижване в делата и повече лекота в преговорите. Представителите на трета декада ще се чувстват обичани и подкрепяни. Най-благоприятни за вас ще бъдат дните петък, събота и неделя.

ЛЪВ: Предстои ви предизвикателна и търсеща разбиране седмица. В понеделник е подходящо да продължите започнатите дела, свързани с окончателни срещи и финални разговори, по дела и проблеми. Дните вторник, сряда и четвъртък не са подходящи за активни действия. През тези дни се въздържайте от крайни решения и действия. Опитайте се да бъдете по-търпеливи и разбиращи околните. Избягвайте провеждане на важни срещи и разговори. Дните са подходящи за анализ на делата до момента и търсене на нови възможности и гледни точки. Родените в първа декада могат да очакват раздвижване в делата и повече любов.

ДЕВА: Очаква ви ползотворна, спокойна и успешна седмица. Дните вторник, сряда и четвъртък са подходящи за срещи с приятели, представяне на нови идеи, както и преговори с колеги и партньори, свързани с бъдещите ви отношения. Понеделник отделете време за размисъл и внимание към детайлите. Не оставяйте задачи и важни дела за петък, нека той бъде ден за равносметка, подреждане и почивка. Родените в трета декада могат да очакват нови запознанства и интересни срещи. Представителите на първа и втора декада ще се чувстват щастливи и подкрепени в планове и идеи.

ВЕЗНИ: Очаква ви разнообразна и сбъдваща мечти седмица. Понеделникът ще изиска от вас търпение, последователни действия и структуриране на ангажиментите. Най-благоприятни за вас ще са дните вторник, сряда и четвъртък. В тези дни се занимавайте със задачи и дела, които ви носят радост и удоволствие. Седмицата е подходяща за осъществяване на мечти. Помислете какво сте отлагали в последно време и сега направете първите крачки към промяната. Петък и почивните дни ще ви срещнат със стари приятели, които ще внесат в живота ви разнообразие и нови идеи. Обръщайте внимание на знаците.

СКОРПИОН: Голямата картина обещава интересна и предизвикателна седмица, в която няма да липсват интересни срещи и разговори. Понеделник ще ви завари в отлично настроение и куп ангажименти, които е подходящо да подредите по приоритет. Вторник, сряда и четвъртък няма да са подходящи за провеждане на ключови срещи и излагане на концепции. Тези дни се отдайте на рутинни задължения. Енергията на тези дни ще ви позволи да видите собствените си пропуски и да откриете нов подход към делата си. Петък ще ви донесе лекота, спокойствие и лично удовлетворение.

СТРЕЛЕЦ: Предстои последна облачна седмица, която може да внесе объркване в плановете на родените във втора и трета декада. Понеделник е идеален да структурирате ангажиментите си и да обърнете внимание на най-важните. Вторник, сряда и четвъртък ще имате възможност да представите възгледите си и да се радвате на подкрепа от шефове и партньори. Седмицата е подходяща за довършване на започнати дела. Родените във втора декада съветвам да почиват повече. Представителите на трета декада е удачно да отложат важните си срещи, разговори и пътувания за следващата седмица.

КОЗИРОГ: Предстои ви блестяща работна седмица, носеща повече лекота, късмет и лично удовлетворение. Понеделник като пролетно слънце ще стопли сърцето ви и ще ви донесе много искрени усмивки и позитивно настроение. Вторник, сряда и четвъртък ще усещате стабилност и подкрепа от колеги и шефове. В тези дни е подходящо да проведете разговори с цел кариерно развитие или повишение, като ясно изложите аргументите си и представите постигнатите резултати до момента. Родените във втора и трета декада могат да очакват добри новини и много любов.

ВОДОЛЕЙ: Очаква ви прекрасна седмица, която ще ви донесе повече светлина, топлина и надежда в личен и професионален план. Най-хармонични и успешни за вас ще бъдат дните вторник, сряда и четвъртък. Родените във втора декада ще търсят развитие, промяна и нови хоризонти в живота си. Тази седмица ще бъде подходяща за изготвяне на план и стратегия за действие. Представителите на трета декада могат да очакват малки подаръци, романтични преживявания, любов и подкрепа от партньора. Седмицата е прекрасна за срещи с приятели, пътувания и нови запознанства.

РИБИ: Тази седмица в подкрепа ще ви изпрати дните петък, събота и неделя. През тези дни организирайте важните си дела, проведете наложителни срещи, но ако е възможно прехвърлете ключови сделки за другата седмица. Тази ще бъде подходящо да се върнете към започнати проекти и довършите започнатото. Обмислете по нов начин пътя, по който трябва да минете за реализирането на плановете си. Възможно е в дните вторник, сряда и четвъртък да се срещнете с нови хора, които да променят подхода и гледната ви точка. Родените във втора и трета декада съветвам да почиват повече и да не поемат допълнителни ангажименти.

ЖЕЛАЯ ВИ СПОКОЙНА И УСПЕШНА СЕДМИЦА!

БЪДЕТЕ ЗДРАВИ!

С много любов,

Астролог Венета Матева

Най-сериозна точност, както знаем, се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във Фейсбук.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене