Филмът за сексуалните посегателства на Майкъл Джексън взе награда "Еми"

Джексън със семейството на Уейд Робсън

Документалният филм "Напускайки "Невърленд" за сексуални посегателства на Майкъл Джексън получи награда "Еми" на церемония в Лос Анджелис, на която Ру Пол беше избран за най-добър риалити водещ, а Бионсе си тръгна с празни ръце, предаде Ройтерс, цитирана от БТА. 

"Напускайки "Невърленд", в който двама възрастни мъже твърдят, че Майкъл Джексън им е посягал сексуално, когато са били на 7 и 10 години, спечели наградата за най-добър документален филм на церемонията преди основното шоу за наградите "Еми" следващата седмица. Филмът предизвика силно възмущение сред роднините на покойния Крал на попа и доведе до преосмисляне на творчеството му и мястото му в културата.

Филмът на Бионсе "Homecoming" за фестивала Коачела от миналата година беше с шест номинации, но си тръгна без нито една награда "Еми". Приза в основната категория, за която той претендираше - за вариететно предаване на запис, получи "Carpool Caraoke" на Джеймс Кордън с Пол Маккартни. За режисура на вариететно предаване "Homecoming" беше изместен от филма за шоуто на Брус Спрингстийн на Бродуей.

Шоуто "Семейство Симпсън" спечели наградата за най-добър анимационен сериал, а "Queer Eye" (Великолепната петорка) получи четири награди.

Предаването "Антъни Бурдейн - Неизвестни части" спечели две награди "Еми".

Ру Пол получи четвъртата си награда "Еми" за телевизионен водещ на риалити предаване.

"Сам на скалата", който спечели наградата "Оскар" за най-добър документален филм тази година, добави още седем "Еми" към почестите си.

Наградите "Еми" в основните категории ще бъдат връчени на 22 септември в Лос Анджелис. "Игра на тронове" и "Прекрасната г-жа Мейзъл" водят надпреварата за най-добър драматичен и комедиен сериал.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене