Неделев бяга от "Ботев"

Неделев се завърна след контузия и не показа най-доброто срещу ЦСКА

Тодор Неделев е готов да стяга куфарите от "Ботев"! Звездата на "канарчетата" е огорчен и обиден на ръководството заради прословутия детектор на лъжата, на който бяха подложени футболистите на отбора. Неделев недоумява как е възможно шефовете да се съмняват в неговия морал. Тошко многократно е доказвал привързаността си към "Ботев" и отказа куп оферти на родните грандове ЦСКА, "Левски" и "Лудогорец". Това най-вероятно ще се промени още през зимата, когато се очаква националът да поиска трансфер.
Неделев бе сред най-слабите на терена при загубата с 0:1 от ЦСКА и призна, че минаването през полиграф се е отразило негативно на отбора. "Едва ли не правим полиграф, защото там собствениците и директорите не ни вярват - каза бесният Неделев. - Питайте ги тях защо го правят. Подигравка!" Освен Неделев голяма част от останалите играчи също са крайно разочаровани от действията на ръководството. "Играх толкова време с контузия, а накрая ме карат да минавам през детектор на лъжата. Обидно е", коментира неофициално един от другите водещи играчи на тима.
Както "България Днес" единствен писа, треньорът на тима Желко Петрович не е тестван на детектора, тъй като съмненията са за мачове от миналия сезон.
"Аз съм тук да бъда треньор и да водя тренировките - коментира Петрович. - Не мога да кажа какви са решенията на ръководството. Трябва да питате тях. Не знам защо е бил този детектор. Това не е тема, която мога да коментирам. Аз не съм минал детектор. Аз съм почтен човек и няма какво да крия. Не бих се и съгласил да мина. Не крия нищо. Не знам защо футболистите са били подложени на това..."

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йордан Лечков стана за първи път дядо
Чао на бръчките около очите
Елиф Шафак: Бог е изкусен часовникар. Толкова точен е Неговият ред, че всичко по земята се случва, когато му дойде времето
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса

Напишете дума/думи за търсене