Иван Звездев излъгал жена си, че готви за дипломати, докато пее в “Маскираният певец”

Водещите на шоуто Васил Василев-Зуека и Димитър Рачков поздравяват Иван Звездев, който свали маската си на паун.  СНИМКА: НОВА ТВ

Мистерията около предаването “Маскираният певец” по Нова тв малко по малко започва да се разкрива. Първият участник, който свали маската си, бе кулинарят Иван Звездев. Той се превъплъти в паун и изпълни песента Domenico Modugno. Панелистите в шоуто Герасим Герасимов-Геро и Мария Илиева го разпознаха почти веднага.

“Смятах, че пеенето е много лесно, аз като пея, си се харесвам, но не така мислят тези отстрани”, смее се Звездев. Най-трудно му било да запази тайната, че участва в предаването, от семейството си. “Да се упражнявам вкъщи, беше нелека мисия. Чудеха се защо си пея сам”, смее се кулинарят.

Понеже има кемпер, често излизал от вкъщи под предлог, че иска да му вземе антенка или да смени някоя част. Времето използвал, за да репетира тайно.

По време на първия лайф заблудил жена си и децата си, че ще готви по общата му инициатива с Министерството на туризма, която цели популяризирането на българските ястия. “Излъгах, че съм на тайна вечеря да представим българската кухня пред дипломати”.

Още с първия тон, който изпял, жена му и децата му го познали. “Веднага са ме хванали. Колкото и да танцувам и да се перча, не ставам за паун”, шегува се Звездев.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене