Чарлз искал принцовете да се казват Артур и Албърт, но Даяна сама избрала Уилям и Хари

Принц Уилям и принц Хари на погребението на лейди Даяна СНИМКА: Ройтерс

Принцеса Даяна редовно водеше синовете си Уилям и Хари в "Макдоналндс", за да израснат като нормалните деца, твърди бивш кралски помощник.

Пол Бърел, иконом на лейди Даяна, припомня, че всяка събота двете момчета "унищожавали" по един голям хамбургер и пържени картофки, а след това се нареждали пред телевизора да гледат блудкаво телевизионно шоу.

Главният готвач в двореца Кенсингтън потвърждава това, като разкрива, че въпреки професионалистите в кухнята, Уилям и Хари редовно хапвали в заведения за бързо хранене, предаде "Дейли мейл".

"Помня как един ден принцеса Даяна дойде и ми каза: "отмени обяда, ще изведа момчетата да хапнат в "Макдоналд", спомня си Дарън Макгрейди, бивш готвач от кралския двор. "И аз възкликнах: "О, Ваше Величество, аз мога да приготвя това, ще направя бургери", но тя отвърна: "Не, те си търсят играчката".

"Да, момчетата обичаха "Макдоналдс" и ходеха на пицарии, и ядяха пържени картофи. Те бяха принцове, но небцата им си бяха на деца", добавя той.

Преди да загине при трагичния инцидент през 1997 г. принцеса Даяна бе считана за перфектна майка, която пречупи кралските традиции - бавачки да помагат в отглеждането на децата.

Твърди се и че тя самата е избрала имената на синовете си, като е отхвърлила предпочитаните от принц Чарлз - Артур и Албърт.

И за да осигури на двете си момчета нормално детство, тя настоява да учат в нормално училище, а не да се обучават вкъщи.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене