Кейт Уинслет и още 9 звезди съжаляват за най-големите си роли (Снимки)

Кейт Уинслет

Актьорите често съжаляват за най-големите си роли в киното. Кейт Уинслет, Кари Фишър, Антъни Хопкинс и много други неведнъж са казвали, че съжаляват за ролите, с които са останали в кино историята, съобщи бТВ.

Защо не са доволни от собствения си успех?

Шон Конъри
Шон Конъри

Кейт Уинслет – “Титаник”

Драмата “Титаник”, режисирана от Джеймс Камерън, е един от най-успешните филми в историята на киното. Той носи световна слава на Кейт Уинслет и Леонардо Ди Каприо, които играят главните роли.

Унслет винаги е била много недоволна от ролята си, защото “липсвал стил и високо качество на изпълнението”. “О, Господи, наистина ли така съм го изиграла?! Американският ми акцент е отвратителен, не мога да го слушам”, каза Уинслет в интервю за Си Ен Ен.

Шон Конъри – филмите за Джеймс Бонд

Даниел Крейг
Даниел Крейг

Една от най-запомнящите се роли в кариерата на шотландския актьор Шон Конъри безспорно е във филмите за Джеймс Бонд. Бившият агент 007 обаче гледа назад със съжаление и гняв. В интервюта Конъри неведнъж е казвал, че не е доволен от заплащането за ролята.

След участието му в “Диамантите са завинаги” Конъри казва в интервю, че никога повече няма да играе тайния агент. “Винаги съм мразел този проклет Джеймс Бонд. Иска ми се да го убия”, казва той в интервю.

Даниел Крейг, отново за Джеймс Бонд

Настоящият агент 007 също никога не е крил непоносимостта си към ролята. През годините Даниел Крейг многократно се опита да се откаже от участието си в поредицата за Джеймс Бонд. Предстоящият филм за агента на МИ6 ще бъде и последният, в който участва.

Преди време в интервю той заяви “Предпочитам да прережа вените си вместо отново да играя Джеймс Бонд”.

Мат Деймън – “Ултиматумът на Борн”

Кари Фишър Снимка: Ройтерс
Кари Фишър Снимка: Ройтерс

Американският актьор Мат Деймън е изиграл Джейсън Борн в три филма, но винаги е казвал, че за една от лентите горещо съжалява.

Години по-късно, след като ролята беше дадена на друг, Деймън разкри, че става въпрос именно за “Ултиматумът на Борн”. “Сценарият беше нечетим. Това е филм, който може да сложи край на кариерата ти. Изключително съм засрамен от участието ми в този филм”, казва той в интервю през 2011 г.

Кари Фишър и Харисън Форд – “Междузвездни войни”

Покойната Кари Фишър, и Харисън Форд са казвали, че не биха участвали в “Междузвездни войни” ако знаеха какво ще последва след филмите.

Шарън Стоун
Шарън Стоун

“Три филма са ми достатъчни. Не искам повече да виждам този костюм”, казва Форд в интервю през 1983 г. За жалост, през 2015 г. той отново играе ролята на Хан Соло в “Междузвездни войни: Силата се пробужда”.

В интервю от 2008 г. Кари Фишър казва, че никога не би приела ролята на принцеса Лея, ако знаеше предварително до каква слава и внимание ще доведе това.

Шарън Стоун – “Първичен инстинкт”

Героинята на Шарън Стоун Катрин Трамел в “Първичен инстинкт” безспорно е най-известната й роля. Актрисата е казвала в интервюта, че не съжалява за цялата роля, а за точно определена сцена.

Моментът, в който виждаме, че Шарън Стоун е без бельо под прилепналата си рокля в “Първичен инстикт” е заснет без нейното знание. Според това, което се знае, тя е ударила шамар на режисьора Пол Верховен, след като изгледала лентата за първи път.

Верховен от своя страна е категоричен, че Стоун била съгласна за тази сцена, но той я помолил да махне бельото си, защото “белият му цвят пречел на камерата”.

Антъни Хопкинс – “Ханибал”

Една от най-високо оценените роли в киното е тази на сър Антъни Хопкинс във филма “Ханибал”. Там той играе известният канибал убиец Ханибал Лектър.

Антъни Хопкинс Снимка: Ройтерс
Антъни Хопкинс Снимка: Ройтерс
За героя си Хопкинс получава награда “Оскар” за “Най-добра мъжка роля” през 1992 г. Известният актьор, обаче, ненавижда Ханибал Лектър.

В интервю Хопкинс казва, че мрази да играе злодеи, защото самият той не е такъв човек. Актьорът съжалява, че е получил най-голямото признание за най-омразната си роля.

Емилия Кларк – “Игра на тронове”

Актрисата Емилия Кларк общо взето е от доволна от ролята си на Денерис Таргариен в сериала “Игра на тронове”, но съжалява, че се е налагало да играе гола.

"Игра на тронове"
"Игра на тронове"
В интервюта тя неведнъж е споделяла, че е изключително засрамена от това, че родителите й я гледали гола многократно по националната телевизия.

Робърт Патинсън – “Здрач”

Повечето актьори, които съжаляват за големите си роли, обикновено биха изчакали няколко години преди да обявят това публично, но не и Робърт Патинсън.

Преди финалната лента от поредицата “Здрач” да тръгне по кината, Патинсън казва: Много е странно да представляваш нещо, което не харесваш изобщо.

Няколко седмици по-късно той коментира, че ако не е участвал във филмите като Едуард Кълън, определено би ги мразил като зрител.

Робърт Петинсън
Робърт Петинсън

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Хвърлиха предмет по Ники Минаж по време на концерт (Видео)
Чао на бръчките около очите
10 знака от Вселената, че най-накрая сте влюбени в сродната си душа
Селфи дисморфия – модерната болест на социалните мрежи

Напишете дума/думи за търсене