Клоп беснее за дузпата

Клоп е доволен от играта въпреки загубата

Мениджърът на "Ливърпул" Юрген Клоп е бесен заради отсъдената дузпа за "Наполи" при загубата на неговия тим с 0:2 в Италия. В 82-ата минута реферът Феликс Брих видя нарушение след съприкосновение на Анди Робъртсън и Кайехон, а наказателният удар бе превърнат в гол от Дрес Мертенс. Решението бе доста спорно, но съдията дори не се допита до системата за видеоповторения. Преди това и двата отбора изпуснаха множество изгодни положения, а в последните секунди "Наполи" вкара и второ попадение чрез Фернандо Йоренте след грешка на Върджил ван Дайк.

"Не мисля, че това е дузпа - каза Клоп. - Какво повече мога да кажа - за мен е ясно и очевидно това не е нарушение. Кайехон скача, преди да има какъвто и да било контакт. Боли, защото имахме възможности, двубоят беше отворен с множество контраатаки, но не успяхме да ги завършим, а това е проблем. Някой в стаичката за видеоповторения видя ли нарушение при дузпата? Имахме своите шансове, но взехме грешните решения и трябва да приемем този резултат."

На друго мнение е бившият английски топрефер Марк Клатенбърг. "За съжаление на феновете на "Ливърпул" това беше дузпа - категоричен е той. - Робъртсън се ангажира да отнеме топката от Кайехон в наказателното поле, но го закачи с грешния крак и не направи контакт с топката",

Треньорът на "Наполи" Карло Анчелоти бе изключително щастлив от победата и определи "Ливърпул" като най-добрия отбор в Европа. Италианците частично си отмъстиха на еврошампиона, след като миналата година отпаднаха в групите за сметка именно на "червените".

"Да успеем да се противопоставим на "Ливърпул" е впечатляващо, тъй като ги смятам за най-добрия отбор в Европа към момента - заяви Анчелоти. - Това е само една победа, но ни дава увереност и доказва, че този отбор е готов да прави жертви за победата."

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене