Волейболистите ни падат и от Италия Молим се за Словения

Волейболистите не удържаха срещу Италия

Волейболните ни национали паднаха и от състава на Италия на европейското първенство и стискат палци на осминафинала да им се падне да играят срещу словенците. Снощи те играха срещу Русия, като изхода от мача реши съперника ни.
В Монпелие избраниците на Силвано Пранди започнаха ударно, като взеха първия гейм, но допуснаха "адзурите" да обърнат играта в своя полза и да спечелят мача.
Легендата Иван Сеферинов коментира пред Бгволейбол, че момчетата трябва да се стегнат, защото вече нямат право на грешка.

"Никой не е очаквал чудеса от волейболистите ни на това европейско първенство. Знаем класата на Франция и Италия, като третото място на България в група "А" е напълно закономерно. Програмата минимум в групата е изпълнена", заявява Сеферинов.

"Срещу Франция не показахме игра. Срещу Италия нашите момчета се бориха и направиха два добри гейма. След това се получи срив. Явно не им достига не само концентрация, но и физическа подготовка", е мнението на именития ни специалист.
"Излизаме на 1/8-финал, като още не знаем съперника, но най-вероятно това ще е Словения. Ще е трудно, защото словенците са домакини, ще разчитат на този факт, залата ще се напълни за мача. Но националите ни трябва да вземат мача. Победата е задължителна. Да, ще пътуват, но имат време да се подготвят. Само успех ще ни класира в Топ 8 на Европа, като присъствие в първата осмица е основната цел на това европейско първенство", завършва Сеферинов.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Любовната съвместимост на Телеца с останалите зодии
Изкуственият интелект генерира модели от модната индустрия
Последните думи на известни хора
Как да предпазим децата от капаните на Facebook?

Напишете дума/думи за търсене