Шинейд О'Конър: Принс искаше да ме пребие

Шинейд О'Конър Снимка: Ройтерс

Шинейд О'Конър обяви наскоро, че Принс преди време се опитал да я пребие, след като се надрусал в дома си в Лос Анджелис, съобщи в. „Сън”.

Ирландската певица твърди, че я е преследвал с възглавница, „пълна с нещо тежко“, за да я удари по време на късна среща между двамата.

Шинейд О'Конър казва, че "много плашещото преживяване" се е случило, когато е посетила Принс сама в Ел Ей, предаде БГНЕС.

„Срещнахме се веднъж, но не се разбирахме много добре, опитахме се да се сбием. Е, той се опита да ме победи, а аз се защитавах. Това не е шега, изобщо не е шега, всъщност беше много плашещо преживяване", коментира тя в популярна тв шоу, излъчено наскоро.

Шинейд твърди, че тя и Принс се скарали, когато тя отказала да стане негово протеже. Спомняйки си за ужасяващата среща в Ел Ей, тя добави: „Извика ме една вечер в къщата си и аз от глупост отидох сама, без да знам къде съм. Той ме извика там, защото му беше неприятен фактът, че не съм негово протеже.”

"Бягахме около колата му. Той се опита да ме удари с тази възглавница. Тогава трябваше да отида да звънна на нечий звънец на вратата. Това е, което баща ми винаги ми казваше да правя, ако попадна в подобна ситуация. Той беше зависим от наркотици по това време и никога не съм го виждала или чувала след това"

По-късно тя добави: "Аз не съм единствената, която е нападал. Едно от момичетата от групата му беше в болница със счупени ребра по онова време".

Принс беше на 57 г., когато почина, след като бе открит сам в асансьор в дома си в Пейсли Парк на 21 април 2016 г. Резултатите от аутопсията разкриха, че той е починал от случайно предозиране с фентанил – наркотик, 50 пъти по-мощен от хероина, припомня агенцията.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Есенната колекция на "Диор" връща в Холивуд от 30-те и света на Марлене Дитрих
Защо ружът е толкова важен за грима
Наталия Кобилкина: Жените се държат като мъже, но така трудно ги печелят
Любовната съвместимост на Телеца с останалите зодии
Изкуственият интелект генерира модели от модната индустрия

Напишете дума/думи за търсене