Феновете на "Реал" (М): Уволнете Зидан!

Всички сме виновни за загубата от ПСЖ, казва Зизу

Треньорът на "Реал" (Мадрид) Зинедин Зидан е заложен на дузпата! Това стана след унизителното поражение с 0:3 от "Пари Сен Жермен" на старта в Шампионската лига. "Белия балет" се сгромоляса насред Париж и загуби след две попадения на бившия си играч Анхел ди Мария и едно на Тома Мюние.

Нервите на привържениците не издържаха и те поискаха оставката на Зизу. Причина за това е разочароващият старт на сезона и слабата игра на тима. Французинът е призоваван от запалянковците на мадридчани да напусне.

"Зидан е един измамник и беше успешен в първия си престой само заради великия Роналдо", гласи един от призивите на феновете. Те са разочаровани, че тимът е катастрофирал от ПСЖ, въпреки че съперникът беше и без трите си големи звезди - Килиан Мбапе, Неймар и Единсон Кавани. Самият Зидан опита да замаже резила.

"Липсваше ни агресия и енергия и затова имахме големи проблеми. Загубихме почти всички единоборства един на един. Знаехме, че те са силен тим, но в същото време се представихме много зле. Надиграха ни и просто не бяхме на нивото, на което трябва", заяви французинът.

"В този мач създадохме твърде малко в предни позиции. ПСЖ бе по-добър във всяко едно отношение. Най-активно действаха в средата на терена, където демонстрираха много повече агресия. Притеснителното е, че в нито един момент не бяхме в мача. Нямаме точен удар въпреки силното нападение, което имаме. Всички сме виновни. Трябва да забравим загубата", добави Зидан.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене