Пиърс е един от Ангелите на Роналдо

Кристиано Роналдо днес е един от най-богатите спортисти в света

"Бяхме малки и много гладни. До стадиона в Мадейра имаше ресторант за бърза храна. Чукахме на вратата и питахме дали имат някакви останали бургери. Там винаги беше Една, а също и още две жени. Те ни даваха да ядем. Така и не ги срещнах повече."

Това е част от емоционалната изповед на Кристиано Роналдо в интервю за Ай Ти Ви, в което разказва за бедното си детство в Португалия.

Само два дни след това медиите успяват да издирят една от трите служителки в ресторанта, за който Кристиано разказва. Нейното име е Паула Лека. Сега е щастливо омъжена и майка на две деца. Самата Една не е открита.

Кристиано като дете
Кристиано като дете

Петкратият носител на "Златната топка" заяви, че иска да върне жеста и да покани трите жени на вечеря в Торино или Лисабон. Паула Лека признава, че с радост би приела предложението на футболиста.

Паула Лека
Паула Лека

И се връща в спомените си за малкия Кристиано.

"Момчетата идваха пред ресторанта и когато имахме останали хамбургери, нашият мениджър ни разрешаваше да им ги дадем - разказва Паула. - Едно от децата беше Кристиано Ронадо. Той беше може би най-плахият от тях. Това се случваше почти всяка вечер. Все още се смея, когато си спомня за това. Разказах историята на сина ми, но той реши, че си измислям. Поне сега всички знаят, че това, което казвам е истина. Ако Роналдо ме покани на вечеря, ще отида, разбира се. Първо бих му благодарила, а след това можем да си поговорим за миналото" - категорична в Пула.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Изкуственият интелект генерира модели от модната индустрия
Последните думи на известни хора
Как да предпазим децата от капаните на Facebook?
Уличен артист подари своя картина на Сара Джесика Паркър

Напишете дума/думи за търсене