Треньорът на "Лудогорец" се циментира

Клаудиу Кешеру стана герой на мача

Назначеният за временен треньор на "Лудогорец" Станислав Генчев "циментира" мястото си след неочаквания домакински разгром с 5:1 срещу руския колос ЦСКА (Москва) в първия кръг на груповата фаза на Лига Европа. Това признава през "България Днес" човек, близък до ръководството на клуба.

"Орлите" оглавиха група "Н" еднолично, след като другите тимове в нея "Еспаньол" и "Ференцварош" не се победиха.

Голаджията на отбора от Разград Клаудиу Кешеру, който заби три попадения, беше определен за най-добър футболист в изминалия първи кръг от груповата фаза на Лига Европа. Той влиза и в идеалния тим на кръга заедно със своя съотборник Антон Недялков.

Самият треньор Генчев вече мисли за следващите мачове, а не за договори и заплати. "Благодаря на футболистите за себераздаването, следвахме нашия план. Мачът не започна добре за нас, на полувремето им казах, че ако продължаваме така, можем да вкараме 2-3 гола. За моя радост вкарахме три бързи гола, момчетата се отпуснаха. Щом бихме ЦСКА (М) с 5:1, нормално е това да се счита за най-добрия ни мач. Искам да започнем да показваме все по-добри игри", каза наставникът на "орлите".

Босът на "зелените" Кирил Домусчиев бе лаконичен в социалните мрежи с: "Това е моят "Лудогорец"!!! Браво, момчета!".

В същото време в Русия московските "армейци" бяха сравнени със земята за излагацията. Всички медии засипват отбора от критики и дори предвещават отпадане в груповата фаза, ако продължават да играят така. А играчите и треньорът Гончаренко се надпреварваха да се извиняват на феновете и футболната общественост в страната.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Анатомия на женския оргазъм
Фабинг - новата дигитална зависимост
Хвърлиха предмет по Ники Минаж по време на концерт (Видео)
Чао на бръчките около очите

Напишете дума/думи за търсене