"Арсенал" продава Обамеянг на "Реал"

Пиер-Емерик Обамеянг не крие симпатиите си към "Реал" (М)

80 милиона евро ще струва на "кралския" клуб уволнение на Зидан

Звездата на "Арсенал" Пиер-Емерик Обамеянг по всяка вероятност ще премине в "Реал" (Мадрид) през зимния трансферен прозорец. Това твърдят всички испански медии ден след победата на "артилеристите" с 3:0 над "Айнтрахт" във Франкфурт в турнира Лига Европа.

"Кралският" клуб вече е подготвил оферта на стойност от 80 милиона евро. В сделката ще бъде включен и Дани Себайос, който ще поеме в посока Лондон.

Обамеянг може да се похвали със страхотна ефективност за "артилеристите". Габонецът отбеляза 46 гола в 70 мача след преминаването си от "Борусия" (Дортмунд) през януари 2018 година.

Самият нападател не крие желанието си да облече фланелката на "Реал". На "Бернабеу" вярват, че нападателят ще се впише в стила на испанския футбол.

В същото време продължават спекулациите около бъдещето на старши треньора на "Реал" Зинедин Зидан. Все повече стават информациите, че той ще бъде уволнен, ако негативните резултати продължат. Феновете са бесни след загубата с 0:3 от ПСЖ в Шампионската лига.

Зинедин Зидан
Зинедин Зидан

Твърди се, че Жозе Моуриньо вече чака обаждане на президента на "белия балет" Флорентино Перес. Дори босът на "белите" да има подобни намерения, съществува много сериозна пречка за тяхното осъществяване. Според "Спорт" Перес трябва да плати на Зидан 80 милиона евро неустойка, в случай че иска да освободи преждевременно французина. През март Зидан подписа договор за 3,5 години. Единственият вариант споменатата сума да бъде намалена, е Зидан сам да се съгласи да му бъдат изплатени заплатите само до края на този сезон.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
5 храни, които повдигат настроението, според науката
Искате да превърнете жабата в принц? Или страдате ли от комплекса за спасител във връзката?
Всичко за алкалната вода и нейните ефекти
9 странни дейности, които ще засилят вашето сексуално желание
Биофилия – има ли почва у нас?

Напишете дума/думи за търсене