Появи се една от трите служителки, давали храна на Роналдо като малък

Кристиано Роналдо СНИМКА: Ройтерс

Омъжена жена, майка на две деца, се представи като една от трите служителки, които Кристиано Роналдо издирваше. Те му давали бургери от ресторанта, където работели, когато бил малък и молел за храна.

34-годишната футболна звезда отправи апел по време на интервюто си пред Пиърс Морган за откриването на мистериозните служителки в "Макдоналдс", съобщи "Мирър".

Португалецът припомни как той и още няколко младежи от клуба "Спортинг" (Лисабон), в който бе като дете, чукали на вратата на заведението и искали храна. Жена, която Кристиано нарича "Една", и други две момичета откликвали на молбата на спортистите, но оттогава никога повече не ги срещнал.

Футболистът заяви, че иска да покани и трите на вечеря в Торино или Лисабон, ако бъдат открити.

В четвъртък една от трите служителки, които Роналдо издирваше, се появи и заяви, че с радост би приела поканата за вечеря с футболиста. 

"Те се появяваха пред ресторанта и когато имаше останали хамбургери и нашият мениджър ни позволяваше, им ги давахме. Едно от момчетата беше Кристиано Роналдо - най-плахият. Това се случваше почти всяка вечер", заяви тя пред португалско радио.

"Все още се смея на всичко това. Бях разказала случката на сина си, но той си мислеше, че си измислям, тъй като не можеше да си представи как майка му е дала хамбургер на Роналдо", обяснява жената.

"Съпругът ми знаеше за това, защото понякога идваше да ме взима от работа през нощта и също го виждаше. Смешно е да се върна сега към нещо, случило се толкова отдавна. Това показва смирението му. Сега поне хората знаят, че това не е измислица", продължава тя.

"Ако ме покани на вечеря, бих отишла със сигурност. Първото нещо, което бих казала, е "благодаря", а по време на вечерята ще си припомним отминалите времена".

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене