Луксозният живот на Джошуа - частни самолети и екзотични почивки - безплатно

Снимка: Инстаграм (anthonyjoshua)

Неговият инстаграм е затрупан с постове от екзотични късчета по света, пищни празненства на частни яхти, спортни автомобили и часовници по поръчка на стойност 350 хил. паунда. Но въпреки милионите, които притежава, Антъни Джошуа живее все още с майка си и получава всичко безплатно - от скъпите дрехи до луксозните почивки.

Той притежава скромен апартамент с две спални в Шефилд, който посещава, когато тренира. И макар че Джошуа е от хората, които не трябва да се притесняват за месечния си бюджет, се оказва, че дори не плаща за седмичната си доза яйца - спонсорите му плащат предварително, пише "The Sun".

29-годишният британец, на когото му предстои мач реванш с Анди Руис-младши в Саудитска Арабия, съхранява парите си в банка, а един от малките му разходи са парите, които харчи за семейството си.

Мениджърът на Антъни Джошуа - Фреди Кънингам, заяви: "Той не живее живота, който би могъл, въпреки всичките му пари. Вие го виждате точно така, както е - вози се в частни самолети, хубави автомобили и носи скъпи часовници. Но самолетите са спонсорирани. Никога не сме плащали за частен самолет или хеликоптер. Той не харчи милионите си, просто ги трупа. Той живее начин на живот, който вероятно всеки иска да живее, но го прави по интелигентен начин. Тактичен."

Безплатен частен самолет на стойност 45 млн. долара

Американският гигант за спортни дрехи "Under Armor" осигурява на Джошуа безплатен частен самолет, както и седемцифрена заплата.

Показвайки интериора на черния G550 преди пътуването си до САЩ, той споделя: "Тези неща не са част от ежедневието ми и ежедневието на други хора, така че това е благословия. И въпреки че ми харесва този лукс, аз никога няма да забравя да отворя вратата си за хора, които не могат да си го позволят. Никога не съм си губил ума по тези неща."

Кампанията също така предоставя своето облекло и тренировъчни екипи, включително всички анцузи и обувки.

Антъни може да се наслади на безплатното използване и на хеликоптер, предоставен му от Beats by Dre, на когото е рекламно лице от 2017 г.

Безплатният джип, който беше откраднат

На 17 години купува първата си кола - Vauxhall Astra за 1500 паунда. Сега, благодарение на партньорството си с Jaguar Land Rover, за което се твърди, че добавя 790 хил. паунда годишно към сметката на Джошуа, той обикаля Лондон с луксозния автомобил. Той притежава и персонализиран бял "Ягуар" XJR на стойност 93 хил.

Но любимият му автомобил е черният "Рейндж Роувър", който струва 150 хил. британски лири. Миналата година малко преди двубоя му с руснака Александър Поветкин мощното возило беше откраднато пред дома на негови близки, но за щастие компанията веднага му подари нов джип.

Безплатни пътувания до Дубай, Маями и Ямайка

Когато не тренира, Джошуа се наслаждава на екзотични пътешествия със семейството си и приятели, както показва неговият профил в Инстаграм, до Дубай, Маями, Ямайка. И отново повечето пътувания са спонсорирани от държави и курорти, които разчитат на британската звезда за реклама.

Мениджърът му споделя: "Имаме добро партньорство с Дубай и те наистина го харесват. Те искат дори боксьори да се бият там, надявам се, че ще може да направим нещо.

Антъни дори е отсядал в частната вила Nobu Miami Beach, в която нощувката струва 5 хил. паунда.

Безплатен часовник на стойност повече от една къща

Антъни Джошуа идва от скромно семейство, дори в детството си се забърква с полицията и прекарва две седмици в затвора за притежание на канабис.

Сега той споделя, че много добре знае стойността на парите. "Не спестявайте това, което е останало след харченето, харчете това, което е останало след спестяването", заявява Джошуа. И въпреки това той отново носи скъпи бижута и дрехи.

Наскоро става притежател на дизайнерски часовник на стойност 350 000 паунда.

Безплатен фитнес, концерти и храна

Благодарение на Джошуа и промоутърът му Еди Хърн в Лондон през януари беше отворен един от най-модерните фитнеси. "Прекарвам повече време от живота си във фитнес залата, така че знам какво е необходимо, за да бъде един фитнес страхотен."

Преди двубоя си с Руис, в който загуби всичките си титли, Джошуа тренираше безплатно в един от известните фитнеси във Великобритания, a високопротеиновата му диета също е финансирана от известна марка.

Джошуа притежава и карта, с която може да си позволи безплатни вечери за него и семейството му. Той дори не е длъжен да плаща за концерти и спортни събития, защото има ВИП достъп, благодарение на агенция за билети.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене