Крауч и Аби едва не умрели

Аби и Питър преживели ужас по време на почивка

Бившият национал на Англия Питър Крауч и съпругата му Аби Кланси едва не загинали по време на романтична разходка с лодка край бреговете на Сардиния. Това разкрива самият той в новата си автобиографична книга.

Футболистът и половинката му изпаднали в ужасяваща борба на живот и смърт, за да освободят яхтата и да избегнат разбиването в назъбени скали през 2009 г.

"Наех малка моторна лодка само за нас двамата и пуснахме котва точно до Порто Черво - разкрива Крауч. - Отворихме шампанско и си правехме слънчеви бани на палубата, когато времето внезапно се влоши. Опитах се да измъкна котвата, но тя се беше заплела в нещо. Когато се опитах да върна лодката назад, нищо не се случи. Започнахме да изпадаме в паника. Вятърът изпращаше вълни, въртеше ни на всички посоки й ни запращаше към големи, назъбени скали. Скоро по пръстите ми се появиха дупки. На палубата имаше кръв, а паниката стискаше гърлото ми. Това, което беше започнало като романтичен жест, се превръщаше във филм на ужасите и скалите се приближаваха. Но точно когато нещата ставаха отчайващи, въжето се скъса и се спасихме."

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?
Неочаквано 93-годишният Клинт Истууд се появи на публично събитие (Видео, снимки)
5 храни, които повдигат настроението, според науката

Напишете дума/думи за търсене