Най-щурите спортни целувки

Кубрат Пулев си изпати заради тази целувка

Репортерките са апетитни хапки за състезателите

До всеки успял мъж има по една красива жена. Това важи в особено голяма степен за спортистите шампиони. И те като всички останали хора понякога не успяват да скрият чувствата си.

Още по-емоционално е тогава, когато това стане пред камера в телевизионно излъчване на живо. Напоследък стана модерно футболисти да целуват половинките си на трибуните след гол.

Безспорно най-скандалната спортна целувка бе тази, която родният боксьор Кубрат Пулев лепна на интервюиращата го Джени Суши. При това по устата... Случи се непосредствено след победата му над румънеца Богдан Дину в САЩ.

Това коства временно лиценза на Кобрата в САЩ. Впоследствие Кубрат премина успешно обучителен курс срещу сексуален тормоз. Комисията смята, че българинът е осъзнал грешката си.

Дали заради този скандал, или по някаква друга причина, но през това лято Пулев се раздели с дългогодишната си приятелка - фолкпевицата Андреа.

Андреа се качва на ринга да целуне вече бившето си гадже след победа в "Арена Армеец"
Андреа се качва на ринга да целуне вече бившето си гадже след победа в "Арена Армеец"

Вандерсон се натиска по време на мач

Целувката на бразилския халф на "Лудогорец" Вандерсон с половинката му Лариан Лисбоа стана хит по цял свят. Българският национал отбеляза гол във вратата на "Славия" в мач от Първа лига в края на август. Той така и не разбра, че попадението е отменено заради засада и тръгна в посока към трибуните, за да празнува заедно с любимата си. Двамата започнаха да се целуват, докато по същото време играта на терена бе подновена.

Някои от най-популярните британски медии като "Сън", "Гардиън" и Би Би Си обърнаха внимание на куриозната случка. Двубоят тогава завърши при нулево равенство.

Вандерсон при годеницата си Лисбоа
Вандерсон при годеницата си Лисбоа

Касияс смая света със Сара

Един от най-трогателните моменти в спорта бе на световното първенство през 2010 година в ЮАР. Това е целувката между току-що станалия световен шампион вратар Икер Касияс и настоящата му съпруга Сара Карбонеро.

Романтичният жест дойде внезапно по време на интервю. Икер говореше пред микрофона на любимата си Сара, а всичко завърши със спонтанна целувка. Тогава коментарът на бъдещата госпожа Касияс бе само: "Майко мила!", пред стотици хиляди в национален ефир. "Ще се видим вкъщи", добави Касияс.

Семейство Касияс преживява много тежка година. Вратарят преживя инфаркт, който едва не отне живота му по време на тренировка на "Порто". Сара пък се лекува от рак на яйчниците.

Икер награби Сара през 2010 г.
Икер награби Сара през 2010 г.

Зинченко с ласка към журналистка

Украинският национал на Манчестър Сити Олександър Зинченко целуна репортерката Влада Шчеглова. Това се случи след победата на националния му тим над Сърбия (5:0) в квалификацията за Евро 2020 през юни тази година.

След успеха халфът застана пред микрофона на Влада. В края на интервюто, което даде, нежно я целуна по бузата. Част от феновете в социалните мрежи не скриха възмущението си от постъпката на футболиста, станал шампион на Висшата лига. Други бързо поясниха, че Зинченко поддържа близки отношенията с Влада.

Впоследствие двамата влюбени се разкриха и официализираха интимната си връзка.

Олександър Зинченко целува гаджето си
Олександър Зинченко целува гаджето си

Утехата на Лева

Разочарованието се преглъща по-лесно, когато усещаш подкрепата и любовта на най-близкия човек. Съпругата на Роберт Левандовски успокои своя любим след нещастната загуба на Ддружина полскаУ от Сенегал с 1:2 по време на Мондиал 2018.

Чаровната Ана целуна полския нападател още на трибуните на стадион "Спартак" в Москва.

Ана успокоява Роберт
Ана успокоява Роберт

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му
Интересни факти за зодията ви
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!

Напишете дума/думи за търсене