Анджелина Джоли отново е Злодеида

СЮЖЕТЪТ НА “ГОСПОДАРКАТА НА ЗЛОТО 2”

Две от световно признатите актриси красавици участват в “Господарка на злото 2”. Анджелина Джоли е Злодеида, Мишел Пфайфър е кралица Ингрид. Към тях се присъдинява Ел Фанинг в ролята на принцеса Аврора и приказката може да започва. Кроят се заговори, сблъскват се противници, тече битката между доброто и световното зло.

Режисьор: Йоахим Рьонинг

В ролите: Анджелина Джоли, Мишел Пфайфър, Ел Фанинг, Имелда Стантън, Джуно Темпъл, Чиуетел Еджиофор и др. 

София Шенгелия, Uinterview

Анджелина Джоли и Ел Фанинг се срещнаха извън снимките, за да промотират филма на “Дисни” “Господарката на злото 2”.

Те пристигнаха в “Одеон” IMAX “Уотърлоу” в Лондон. Изглеждаха така, че да съответстват на характерите, които играят във филма. Фанинг носеше прекрасна рокля с цвят на морскозелена пяна с камбановидни ръкави. Джоли бе облечена в зашеметяваща сребриста дреха със златно боди и обсипан със скъпоценни камъни топ. “Господарката на злото 2” се появява 5 години след първия филм и показва Анджелина Джоли в съвсем нова светлина, а не само като защитница на злите сили. Сега реалността на магическата гора достига до човешкото кралство.

Куин Кийни, Popsugar

Една от големите новости на “Господарката на злото 2” е, че показва известната злодейка в нова светлина.

След като се приберете у дома, изгледали филма, разбирате, че Злодеида въобще не е злодей - това, за което Анджелина Джоли се надява.

В тв интервю Джоли седна заедно с Фанинг и Мишел Пфайфър, за да дискутират истината за злодея във филма и защо в ролята на злодей на екрана се чувства толкова всеотдайна като актриса.

Джоли каза, че не смята Злодеида за лоша: “Мисля, че тя е най-прекрасната личност. Кралица Ингрид, майката на принц Филип, която сега влиза в приказката, е по-сполучлива като злодей.”

Пфайфър и Фанинг се съгласиха с нея, че Ингрид е зла до мозъка на костите.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Любовната съвместимост на Телеца с останалите зодии
Изкуственият интелект генерира модели от модната индустрия
Последните думи на известни хора
Как да предпазим децата от капаните на Facebook?

Напишете дума/думи за търсене