Моуриньо се подигра на "Ливърпул"

Специалния фаворит да замени Зидан в "Реал" (Мадрид)

Бившият наставник на "Манчестър Юнайтед" Жозе Моуриньо се изказа доста ехидно към "Ливърпул" и мениджъра на тима Юрген Клоп. Това стана след равенството 1:1 на "Олд Трафорд". Така победната серия на "мърсисайдци" бе спряна и те не успяха да запишат девета поредна победа в шампионата.

"Клоп не хареса менюто - той искаше месо, но получи риба", заяви Моуриньо в шеговит тон пред "Скай Спортс". "Те са щастливи, когато играят срещу отбор, който им отваря шансове за контраатака. "Юнайтед" в момента са малко лимитирани, но играха по различен начин. Те използваха през целия двубой трима централни защитници, които винаги бяха компактно подредени. "Ливърпул" просто не хареса менюто, което им предложиха", анализира португалският специалист.

"Трябва да призная, че съм щастлив, че "Ливърпул" не спечели. Защото рекордът ми от 9 поредни победи с "Челси" остана мой. Юрген очевидно е малко разочарован. "Олд Трафорд" е специално място за "Ливърпул" да спечели, но Клоп никога не го е правил", продължи с подигравателния тон Моу.

"Манчестър Юнайтед" спря победния ход на "Ливърпул" след 1:1
"Манчестър Юнайтед" спря победния ход на "Ливърпул" след 1:1

В същото време Жозе е спряган за фаворит да замени Зинедин Зидан като старши треньор в "Реал" (Мадрид). Според слуховете в испанската преса "белият балет" вече подготвя договора на Специалния, а Зинедин Зидан в най-скоро време ще бъде освободен. Лично клубният президент Флорентино Перес настоява за завръщането на специалиста, като дори вече е провел преговори с него. Това се е случило минути след загубата от "Майорка" с 0:1 през уикенда.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Рапърът Нели и Ашанти са в очакване на първото си дете (Видео)
Най-неустоимите тв доктори
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му
Интересни факти за зодията ви
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър

Напишете дума/думи за търсене