Биляна Дудова: Завръщам се!

Дудова отново ще се бори след 5-месечна пауза

Биляна Дудова се завръща на тепиха! Трикратната европейска шампионка в борбата сподели ексклузивно новината за "България Днес".

"Завръщам се. Вече всичко е наред", разкри 22-годишната българка.
През май Дудова направи опит за самоубийство. Тя беше открита от своята съотборничка Сезен Белберова в хотелската стая, където живее по време на лагери. За щастие прорезните рани по ръцете не са били сериозни. Според докторите е извадила късмет, защото не са били засегнати основни кръвоносни съдове и мускули.
Дудова тренира от няколко месеца. Тя ще атакува титлата на предстоящото световно първенство до 23 г. в Татабаня (Унг).
"Всичко е наред с нея - потвърди за "България Днес" и президентът на федерацията Христо Маринов. - Беше на лагер с националките в Турция. Сега са в Сливен. Състезанията ще покажат най-добре в каква форма е. Имаше известни проблеми с килограмите, защото беше качила по време на паузата, но сега вече е добре."
Сред претендентите за медали ще бъде и Сезен Белберова.
"Тя е медалистка от европейското първенство, но се надяваме и в Унгария да направи нещо - допълни Христо Маринов. - Имаме и качествени момчета."
Това е последното състезание за годината от международния календар на федерацията. След него националите ще се готвят за предстоящите олимпийски квалификации в началото на 2020 г.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене