Легендата Иван Вутов: Феновете на "Берое" са ненормални!

Иван Вутов е бесен на феновете

Най-много да ядосат Бойко Борисов и да им спре хранилката, беснее треньорът

Бившият треньор на "Берое" Иван Вутов нападна остро феновете на тима. Привържениците на "заралии" реагираха гневно и изгониха наставника Александър Томаш след домакинското поражение от "Славия" с 1:2. Досегашният треньор на "зелените", както и целият спортно-технически щаб бяха принудени да хвърлят оставки и те бяха приети. Вутов е категоричен, че феновете не бива да се бъркат в управлението на отбора.

"Тези феновете, които свалиха Томаш, са луди. В "Берое" има няколко ненормалници. Това са 20-30 човека. Точно като скинарите, които опорочиха мача на националите с Англия. Черни фланелки, черни гащета, вдигат ръцете нагоре, хулят", избухна Вутов пред "България Днес".

"Много големи права им се дадоха на запалянковците. Аз като играех, и тогава хората обичаха футбола и пълнеха стадионите. Болееха, като загубим, но не ставаха такива щуротии. Собственикът дава парите, те отиват да се разправят. И кой ще го издържа отбора? И аз съм се молил за пари, когато всички се бяха изпокрили като мишоци. Този момент ми е ясен", продължи 75-годишният треньор, който за последно води другия старозагорски тим "Верея".

"Тези фенове толкова години все треньор не могат да изберат. Все някой им пречи. Най-много да ядосат Бойко Борисов и да спре държавната хранилка. Аз харесвах Александър Томаш като треньор. Търси новости момчето. Разговарял съм с него. Проблемът му е, че той иска от много неща да вземе по нещо, пък накрая му е боза в главата. Той се интересува непрекъснато от новото. За мен е добър треньор", коментира още Вутов, който направи "Левски" шампион през 1993 година.

Освен Томаш своите оставки пред ръководството депозираха още спортният директор Валентин Грудев, както и помощниците Константин Мирчев и Тодор Кючуков. От началото на сезона старозагорци записаха 6 победи и 7 загуби, като заемат 8-о място с 18 точки.

"Берое" изненадващо загуби от "Славия" у дома
"Берое" изненадващо загуби от "Славия" у дома

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене