Любовната история на Меси и Антонела - на 7 години вече я иска за жена (Снимки)

Снимка: Инстаграм (antonelaroccuzzo)

Звездата на "Барселона" Лионел Меси води доста спокоен начин на живот, за разлика от най-големия си съперник Кристиано Роналдо. Рядко дава интервюта и споделя неща от личния си живот.

Зад петкратния носител на "Златната топка" стои жена, с която се познават от детството. През 2017 г. двамата вдигат пищна сватба, а днес са горди родители на трима сина - Тиаго, Матео и Чиро.

Коя е Антонела Рокуцо и как се запознава с Меси?

Антонела е родена на 26 февруари 1988 в третия по големина град в Аржентина – Росарио, където е роден и Меси. Двамата се запознават, благодарение на братовчед на Антонела - Лукас Скалия, който се оказва един от най-добрите приятели на Меси. Тогава Меси е на 7 и въпреки спекулациите, че футболната легенда е срамежлив, след гостуването му в Лукас, Меси започва все по-често да посещава дома на Антонела само, за да я види. Той е толкова уверен в себе си, че дори пише писма до Лукас, в които пише, че един ден Антонела ще бъде негова жена.

Пътищата им се разделят, когато Меси е забелязан испанския гранд "Барселона" и заминава. Тогава детето-чудо е една на 13 години, но двамата продължават да поддържат връзка. През периода 2006 – 2009 г. Меси изживява едни от най-добрите си моменти - както страната, така и в професията си. Той не само става голмайстор в Испания, но и печели първата си "Златна топка". Междувременно се твърди, че през този период Антонела има връзка с друг мъж. Всичко обаче се оказало краткотрайно и години по-късно любовта между Антонела и нападателят на "Барселона" се засилва, когато през 2007 г. той лети до Росарио, за да утеши любимата си, след като неин близък приятел умира в тежка катастрофа.

През 2008 г. двамата публично обявиха връзката си, когато Меси признваа в интервю, че има жена до себе си, която се намира в Аржентина: "С нея се чувствам спокоен и щастлив".

Юни, 2012 година, докато се радва на един от головете си срещу Еквадор, Меси поставя топката под фланелката си и така съобщи на целия свят, че с Антонела ще стават родители. Ноември същата година на бял свят се появява първородният им син Тиаго. На 11 септември 2015 г. се ражда и вторият им син - Матео, а една година след сватбата, те изненадаха феновете си с новината за третия им син - Чиро.

"Надявам се един ден да имаме момиче", заявява Меси.

Какво работи Антонела?

Първоначално тя е учила дентална медицина в университет, но прекъсва и записва социална комуникация.

Ноември 2016 г. в инстаграм тя публикува снимка и споделя, че е подписала договор да бъде модел с аржентински моден бранд.

Къде се състоя сватбата й с Лионел Меси?

Двамата се ожениха в родния Росарио, а сватбата им беше обявена за "сватбата на века". Булката беше облечена в рокля на Роса Клара - марката, която от години създава тоалети за звезди като Ева Лонгория и кралица Летисия, а Меси беше в костюм, дело на "Армани".

Част от звездите, които присъстваха, бяха Неймар, Луис Суарес, Жерард Пике, Карлес Пуйол, Шави Ернандес, Агуеро, Гонсало Игуаин, Самуел Ето'о и Сеск Фабрегас.

"Той е всичко за мен. Познаваме се отдавна, той ме познава отлично. Знае как да ме накара да се почувствам по-добре, дори в най-лошите моменти. Той е човек, който няма лоши дни, винаги е в добро настроение".

Въпреки милионите, които двамата притежават, Антонела разчита за повечето единствено и само на себе си - от шофиране на децата до училището им до най-дребната домакинска работа.

Меси и Антонела са една от най-известните двойки в спортния свят. Двамат имат сходна татуировка (корона) на едно и също места от тялото си - около бицепса на дясната ръка.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Анатомия на женския оргазъм
Фабинг - новата дигитална зависимост
Хвърлиха предмет по Ники Минаж по време на концерт (Видео)
Чао на бръчките около очите

Напишете дума/думи за търсене