Балотели оправя порно актриса

Малена е останала доволна от Марио

Скандалният нападател Марио Балотели оправи и порно актриса. Бившата звезда на "Манчестър Сити" ще се завърне през това лято в италианското първенство и вече трупа поредните си бройки. В момента Супер Марио е без официално гадже и се наслаждава на ергенския живот. Според местните медии футболистът на "Бреша" се е срещнал с известната порно звезда Филомена Мастромарино-Малена. Двамата са прекарали една нощ заедно и са останали доволни един от друг. Самата Малена почти призна за креватните подвизи с футболиста без да споменава името му.

"Имаше дълго ухажване, но не мога да го нарека любов - разкри дамата в интервю. - Когато някой ме помоли да си сваля дрехите, аз го правя, защото това е работата ми. Сега беше по-различно. Той е лошо момче и ми липсва парфюма му. Дали е футболист? Да. Дали скоро се е завърнал в Италия? Да. Дали е Марио Балотели? Няма да кажа..." 

Балотели не може без женско внимание
Балотели не може без женско внимание

През годините Супер Марио имаше връзка с куп красавици. Почти всички от тях бяха модели, но италианският национал явно има афинитет и към актриси от филми за възрастни. Той има и едно дете - момиченцето Пиа от манекенката Рафаела Фико.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Какъв е бил сексът преди 200 години?
3 типа жени, които мъжете никога не изоставят
Рапърът Нели и Ашанти са в очакване на първото си дете (Видео)
Най-неустоимите тв доктори
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му

Напишете дума/думи за търсене