Ваканция по никое време

Сашо Кадиев и Катето Евро на Ниагарския водопад

Владо Карамазов на обиколка

в Мароко, Катето Евро

и Сашо Кадиев се разходиха

до Ниагарския водопад

На ваканция по никое време се отдадоха някои от известните българи.

Владо Карамазов си подари разходка до цветно Мароко, където обиколи едни от най-красивите градове. Той бе в Шефшауен - най-синия град на Мароко, разгледа Фес - най-стария от четирите имперски града заедно с Рабат, Маракеш и Мекнес, разходи се и в Казабланка. Там упражни хобито си - фотографията, с която се справя все по-професионално, и пусна няколко кадъра от далечната страна в профила си в инстаграм.

Владо Карамазов в Шефшауен
Владо Карамазов в Шефшауен

Други двама любими актьори - Александър Кадиев и Катето Евро, видяха с очите си величието и красотата на Ниагарския водопад преди два дни. Те заминаха зад океана, за да представят общия си спектакъл “Горката Франция” в 7 града в САЩ и Канада. И съчетаха работните ангажименти с малко туризъм. “Тук съм с майка ми на най-големия водопад на света”, казва въодушевено Кадиев във видео, което пусна на метри от водопада. А майка му възкликва: “Жестоко е, много ни хареса!”

Тв продуцентът Магърдич Халваджиян и съпругата му Кремена си подариха няколко дни в любимата им Италия, като разгледаха Верона.

Магърдич и Кремена Халваджиян във Верона
Магърдич и Кремена Халваджиян във Верона

Натали Трифонова - синоптичката на Би Ти Ви, в изцяло женска компания се отдаде на почивка в далечна Куба. Тя се потопи в атмосферата на столицата Хавана, танцува с местните и се снима на витите стълби на един от най-популярните местни хотели - La Guarida. 

Натали Трифонова в Куба
Натали Трифонова в Куба

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене