Кейт Мидълтън с необичайна визия: замени роклята с панталон (Снимки)

Кейт Мидълтън СНИМКА: Ройтерс

Херцогинята на Кеймбридж Катрин показа как трябва да изглеждат работещите момичетата. Мидълтън се появи с панталон и сако на събитие в благотворителна организация, а модните критици определиха визията й като пример за това как трябва да изглежда една модерна бизнес дама, пише „Мирър”.

Кейт и принц Уилям присъстваха във вторник на събитие към благотворителна организация, на която са патрон. На него вместо с рокля, херцогинята на Кеймбридж пристигна с панталон в цвят бургунди, който съчета с бяла блуза и сив блейзър. Кейт бе заложила на черни обувки с дебел ток, които допълни с черен колан.

Съобщава се, че продажбите на подобен тип облекло рязко са скочили, след появата на херцогинята.

Уилям и Кейт се срещнаха с доброволци, които отговарят на гореща линия чрез смс-и. Фондацията бе основана през май тази година от херцозите на Кеймбридж и Съсекс. Един от тях бе баща на тийнейджърка, която се самоубива през ноември 2017 година, предава Нова тв.

На тръгване двойката бе забелязана да се докосват и прегръщат – нещо, което е нетипично за членове на кралското семейство. Проява на огромна близост първи показаха братът на Уилям – Хари, и съпругата му Меган.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене