Хесе пак с моделка

Джанира укроти Хесе

Скандалният испански футболист Хесе Родригес е лудо влюбен и вече не крие новата си тръпка. Той се показа пред света с половинката си Джанира Барм.

Двамата използваха паузата в първенството, за да се отдадат на романтична почивка. Нападателят заведе красавицата в Лисабон. Влюбените споделиха няколко снимки от ваканцията, с което официализираха връзката си. Те дори носят едни и същи пуловери.

Двамата са на почивка в Лисабон
Двамата са на почивка в Лисабон

Хесе и манекенката са заедно от няколко месеца. Джанира е модел от няколко години. Известна е с прозвището "каталунското Барби".

Покрай Барм Родригес изглежда, че най-накрая се кротна. Той сменяше жените една след друга след раздялата с Аура Руиз. Бившата му никак не изненадващо също е моделка.

Аура е във война с Родригес след раздялата им
Аура е във война с Родригес след раздялата им

Двамата се разделиха със скандал преди няколко години. Футболистът заряза знойната мадама малко след раждането на сина им. Мъникът се появи на бял свят със сериозни здравословни проблеми, които продължават и до днес. Аура не спира да обвинява Хесе, че въобще не се интересува от сина си. Двамата са в непрестанна война.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?
Неочаквано 93-годишният Клинт Истууд се появи на публично събитие (Видео, снимки)
5 храни, които повдигат настроението, според науката

Напишете дума/думи за търсене