Луков смени гаджето

Мартин с новата си любима

Екснационалът заряза бившата на Илиян Тупалката - танцьорката Камелия

Ново гадже показа вратарят на "Локомотив" (Пловдив) Мартин Луков. 26-годишният футболист сам се похвали със завоеванието си.

Екснационалът отново доказа, че е един от най-големите плейбои сред играчите и около него се въртят само красавици. Марто изненадващо не получи повиквателна за мачовете на националния тим, въпреки че се представя страхотно в Първа лига този сезон. За сметка на това Луков може да се похвали с успехи извън игрището.

Луков на тренировка с националния тим
Луков на тренировка с националния тим

Той изненадващо се е разделил с дългогодишната си приятелка Камелия и е започнал нова връзка. Футболният вратар любеше бившата съпруга на фолкпевеца Илиян Тупалката. Обявената за "Мис Най-секси българка" и певецът се разведоха и танцьорката и бивша гимнастичка влезе в леглото на вратаря. Двамата дори изглеждаха влюбени.

Вратарят се раздели с Камелия
Вратарят се раздели с Камелия

"Обичаме се и сме много щастливи заедно, но за сватба изобщо още не сме коментирали", призна преди време Мартин пред "България Днес". Очевидно пламъкът между двамата е угаснал и Луков е показал бърз червен картон на доскорошната си любима.

Все още не е ясно как се казва новата тръпка на вратаря. За момента той не желае да разкрива повече подробности за чаровницата.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
След Милано и Торино забрани пушенето на открито
Есенната колекция на "Диор" връща в Холивуд от 30-те и света на Марлене Дитрих
Защо ружът е толкова важен за грима
Наталия Кобилкина: Жените се държат като мъже, но така трудно ги печелят
Любовната съвместимост на Телеца с останалите зодии

Напишете дума/думи за търсене