Кралица Елизабет II иска децата да са в отделна стая на традиционния коледен обяд

Кралица Елизабет Втора СНИМКА: Ройтерс

Традициите около Коледа в кралското семейство са залегнали от десетилетия. Кралица Елизабет Втора винаги планира всичко до последния детайл, включително това възрастните и децата да са в отделни стаи по време на ежегодния коледен обяд. Това разкриват записките на покойния журналист Кенет Роуз, който записвал разговорите си с монарха в дневници, предава The Sun.

Там той пише, че първият братовчед на кралицата принц Едуард, херцог на Кент, разкрива, че нейно величество организира плана за сядане на годишния коледен празник и изисква децата да седят в друга стая.

"Кралското семейство е с немски корени, така че те се потапят в традициите на Германия по време на коледните празници", споделя пред Cosmopolitan бивш готвач от двореца.

"След следобедния чай те отварят подаръците на Бъдни вечер, както повелява и германският обичай", разказва Дарън Макгрейди.

"На коледната сутрин хапват стабилно и тогава тръгват към църквата", добавя той.

След това семейството се наслаждава на обяд, в който се смята, че се включват скариди или омари, печена пуйка, изобилие от гарнитури и коледен пудинг за десерт. А вечерта избират ястие от бюфет с 16-20 блюда.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката
Извратената истина за това защо жените казват „да“ на секса, когато имат предвид „не“

Напишете дума/думи за търсене